6 Листопада 2017
Новини

Окупований Луганськ залишається без води?

Окупований Луганськ залишається без води?

Луганське енергетичне об'єднання проведе знеструмлення Петровської насосної станції Попаснянського водоканалу 6 листопада, після чого подача води в окупований Луганськ буде припинена. Про це йдеться в повідомленні підприємства, передає БизнесЦензор.

Причиною відключення води є заборгованість за поставку, яка станом на 6 листопада становить 157 млн грн. Більш того, цей борг постійно зростає, що призводить до значних збитків. 90% заборгованості за поставку води становить борг окупованих територій Луганської області.

Незважаючи на заяву бойовиків про те, що вони оплачують борг, він постійно зростає. Тільки в жовтні водоканал спожив електроенергії на 9 млн 156 тис. грн, а оплатив – лише 7 млн 805 тис. грн.

"Луганське енергетичне об'єднання" не може спонсорувати Попаснянський водоканал і його постачання води "ЛНР", тому багато разів зверталася з вимогою оплачувати поставки", - заявили в компанії, і додали, що прекрасно відомо про те, що бойовики "ЛНР" постійно збирають гроші з місцевих жителів за поставлену воду.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему