6 Листопада 2017
Новини

На Житомирщині оперативно розкрили вбивство пенсіонера

На Житомирщині оперативно розкрили вбивство пенсіонера

Правоохоронні органи оперативно розкрили вбивство 71-річного пенсіонера у Житомирській області, яке відбулося в Ємільчинському районі. 3 листопада в поліцію надійшло повідомлення від чоловіка, який заявив про зникнення старшого брата, правоохоронці відразу виїхали на місце проживання пенсіонера, де знайшли його тіло, передає "Сьогодні".

Труп чоловіка лежав посеред кухні, де були розкидані меблі і звалені речі.

Опитування сусідів показало, що пенсіонер жив сам, вів своє господарство і був абсолютно нормальною людиною. Разом з тим у нього були знайомі, з яким у чоловіка не склалися стосунки.

Оперативники одразу почали відпрацьовувати коло спілкування пенсіонера, в особливості людей, з якими у потерпілого були неприязні стосунки.

В ході перевірки правоохоронці запідозрили у вбивстві 45-річного чоловіка, який приїхав кілька років тому в село, мав судимість, ніде не працював та полюбляв випити.

Підозрюваний постійно плутався у своїх свідченнях під час допиту, і коли зрозумів, що відпиратися вже марно, зізнався у скоєному.

Як з'ясувало слідство, потерпілий постійно дорікав чоловіка за його асоціальний спосіб життя, в день вбивства між ними знову виникла сварка. Чоловік вирішив помиритися зі своїм сусідом, взяв пляшку горілки і пішов до пенсіонера. Тим не менш, помиритися не вдалося, між ними виникла нова сварка, яка переросла в бійку. Пенсіонер отримав смертельні рани під час бійки і був кинутий убивцею на місці злочину.

Після вбивства чоловік переодягнувся і пішов пиячити зі своїми друзями, ніби нічого не сталося.

Підозрюваного затримано, йому загрожує 15 років позбавлення волі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему