6 Листопада 2017
Новини

Псих, вигнанець і атеїст: ким же був вбивця, який влаштував бійню в Техасі?

Псих, вигнанець і атеїст: ким же був вбивця, який влаштував бійню в Техасі?

Минулої ночі Девін Келлі зайшов під час служби в церкву міста Сазерленд-Спрінгс,  округ Вілсон і розстріляв прихожан. Він убив як мінімум 26 і поранив ще 20 осіб. Ким же був вбивця, який влаштував бійню в Техасі? – розповідає life.ru

1. Як пише San Antonio Express-News, Девін Патрік Келлі працював охоронцем в аквапарку Schlitterbahn Waterpark and Resort в Нью-Браунфелс.

2. Однокласники Девіна Патріка Келлі описали його, як вигнанця, який відчуває ненависть до всіх вірян. Майбутній стрілок проповідував атеїзм і називав релігійних людей дурнями, яких необхідно вивести на чисту воду.

- Він називав дурними всіх людей, які вірили в Бога. Це був вигнанець, який проповідував свій атеїзм, – заявила Ніна-Роуз Нава, додавши, що, незважаючи на те, що більшість однокласників не спілкувалися з Келлі, той не був самотній – він був популярний серед інших вигнанців.

3. Багатьох знайомих Девіна шокував його вчинок.

- Девін Келлі?! Ніколи б не подумав, що він зробить щось подібне. Він був іншим, але ти ніколи не очікуєш таких речей від кого-небудь. Ти не можеш передбачити таке, – написав його знайомий Крістофер-Лео Лонгорія.

4. За інформацією каналу CBS, Келлі служив в американських ВПС з 2010 по 2014 рік. Представники Військово-повітряних сил США підтвердили, що Келлі служив в 49-й ескадрильї і займався матеріально-технічним забезпеченням на авіабазі Холломан. Ще в 2012 році Келлі був визнаний винним в порушенні статті 128 Єдиного кодексу військової юстиції (стаття 128 передбачає покарання за напад «зі зброєю або іншими засобами», який «може привести до смерті або тяжких тілесних ушкоджень»).

5. Келлі звільнили з ВВС США в 2014 році після військового суду за напад на дружину і дитину.

6. Девін Келлі був в декількох групах атеїстів у «Фейсбуці». А незадовго до вбивства вивісив на своїй сторінці в мережі знімок автомата з підписом «Бог скоро помре». При цьому після звільнення з армії США Келлі вступив в літню біблійну школу.

7. Одягнувши бронежилет, Келлі увірвався до церкви і розстріляв прихожан. Люди намагалися чинити опір вбивці і спробували відняти у нього зброю. Тоді Келлі кинув гвинтівку і вибіг до свого автомобіля, в багажнику якого потім знайшли цілий арсенал зброї. Поки незрозуміло, був Келлі убитий під час поліцейської погоні або наклав на себе руки в машині, де його і знайшли.

8. За словами його знайомих, Келлі не подобався Техас.

- Страшно розуміти, що цей психопат був у моєму домі. Не можу повірити, що я дружив з цим хлопцем і залишався ночувати в його будинку, коли ми були дітьми. Я віддалився від нього в старшій школі після того, як він вступив в суперечку зі і потім намагався мене побити. Чувак був божевільним, – поділився один з його старих знайомих.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему