6 Листопада 2017
Новини

У Києві натовп побив радника глави МВС Зоряна Шкіряка

У Києві натовп побив радника глави МВС Зоряна Шкіряка

Радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Зорян Шкіряк був побитий натовпом людей біля будівлі Вищого спеціалізованого суду Києва, де розглядається справа бердянського прикордонника Сергія Колмогорова. Про це з місця подій повідомляє кореспондент "Обозревателя".

Близько сотні людей підійшли до Шкіряка біля входу в будівлю суду і оточили його. Після цього радника міністра почали штовхати, зі словами: "Нарешті ми до тебе добралися!".

Шкіряк раніше заявляв, що спеціально прийде в суд, щоб підтримати Колмогорова, якого раніше засудили до 13 років позбавлення волі за вбивство під час виконання службових обов'язків. Шкіряк висловив надію, що Вищий спеціалізований суд Києва ухвалить рішення про перегляд справи.

Нагадаємо, 9 вересня 2014 року на блокпосту біля Маріуполя виявили автомобіль, який подавав знаки фарами. Потім він попрямував до блокпосту, де авто спробували зупинити для перевірки документів. На вимогу зупинитися водій натиснув на газ, прикордонники відкрили вогонь, внаслідок чого загинула пасажирка авто. Водій, уродженець Донецька, який пізніше виїхав в Росію, не постраждав.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему