4 Листопада 2017
Новини

В Україні масово продають дешеві «токсичні» авто

В Україні масово продають дешеві «токсичні» авто

У зв’язку зі скандальним дізельгейтом автовиробник Volkswagen призупинив реалізацію своїх моделей з 2-літровим дизельним мотором на ринку Сполучених Штатів. 

І якщо на території США експлуатація таких авто заборонена, то в країнах СНД токсичності продукції не приділяють належної уваги. В результаті один український дилер прийняв частину таких моделей від американського представництва і виставив їх за зниженою ціною, пише mmr.net.ua.

На українському ринку запропонували універсал Golf Sportwagen (2016 модельного року) з 150-сильним дизельним мотором на 2 літри, з 6-швидкісним роботом в двох варіантах оснащення. Початкова комплектація представлена за ціною 17 990 доларів. У список оснащення входить: мультируль з шкіряною обробкою, колісні диски на 16 дюймів, комплект з 8 подушок безпеки, опція безключового доступу, аудіосистема Composition Media та інше.

Максимальне оснащення SEL виставлено з цінником – 21 990 доларів. У розпорядженні цієї комплектації: диски на 18 дюймів, мультимедіа Discover Media, шкіряна обробка салону, панорамний дах і інше.

Як стверджують фахівці, дизельні моделі пройшли етап адаптації для відповідності нормам на українському ринку: ревізія оптики, переклад системи на кілометри і градуси за Цельсієм – всього до 50 позицій.

А ось міняти шкідливий дизельний мотор немає потреби, так як він відповідає нормам Євро-5, які діють на території країни.

Цікаво, що ставка на бюджетну моделі виявилася правильною. Перша поставка в 1500 примірників була продана моментально, після чого підвезли ще 500 моделей.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему