3 Листопада 2017
Новини

Алек Болдуін про всяк випадок покаявся перед жінками на тлі секс-скандалів

Алек Болдуін про всяк випадок покаявся перед жінками на тлі секс-скандалів

Американський актор і режисер Алек Болдуін оголосив, що «ставився до жінок вкрай по-сексистськи». Артист виступив з цим зізнанням на заході медіацентру «Пейли», пише The Hollywood Reporter.

«Я знущався над жінками, я нехтував жінками, я недооцінював жінок. І це неправильно – іноді я робив те, що роблять багато чоловіків. Це коли ти не ведеш себе з жінкою так само, як з чоловіком», – покаявся Болдуін.

Актор підкреслив, що він з покоління людей, де таке ставлення до жінок вважається нормою, і він хоче, щоб це змінилося. Болдуін додав, що знав або підозрював про деякі випадки домагань, але й уявити собі не міг такого масштабу, «коли про домагання повідомляють сотні і сотні жінок».

Деякі користувачі соцмереж відреагували на виступ актора з недовірою. Зокрема, його запідозрили в спробі вибачення перед тим, як хтось із його жертв розповість про домагання.

Нагадаємо, у жовтні кілька десятків жінок звинуватили голлівудського продюсера Харві Вайнштейна в сексуальних домаганнях і зґвалтуваннях, серед них Кара Делевінь, Леа Сейду та Анджеліна Джолі. На тлі цих зізнань безліч інших голлівудських знаменитостей і співачок стали розповідати про домагання і зґвалтування. Зокрема, аналогічні звинувачення були висунуті на адресу режисерів Джеймса Тобака і Бретта Ратнера, а також акторів Кевіна Спейсі і Дастіна Хоффмана.

Алек Болдуін знявся в таких фільмах, як «Перл-Харбор», «Мій ангел-охоронець», «На грані», «Звичка одружуватися», «Ток-радіо» і «Відступники». У вересні він був удостоєний премії «Еммі» в номінації «Кращий актор другого плану в комедійному серіалі» за пародію на президента США Дональда Трампа.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему