3 Листопада 2017
Новини

На Волині судитимуть рецидивіста

На Волині судитимуть рецидивіста

У Волинській області будуть знову судити чоловіка, який вже неодноразово бував у місцях позбавлення волі.

Прокуратура Володимир-Волинського району затвердила і направила в суд документи щодо вчинення кількох кримінальних злочинів 30-річним жителем міста П'ятихатки Дніпропетровської області, – повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Чоловік вже тричі бував у місцях позбавлення волі. Останній раз він вийшов на свободу в червні 2017 року. Вже через кілька днів після звільнення чоловік незаконно заволодів двома автомобілями «ВАЗ» різної модифікації. Пізніше чоловік кинув автомобілі на вулиці.

Крім того, 28 серпня він вкрав навігаційну систему вартістю 1 300 грн з салону автомобіля «Audi A4», який знаходився на стоянці біля багатоквартирного будинку в місті Княжий, що в Ковельському районі.

Через кілька днів зловмисник заліз в автомобіль «ВАЗ 2106», який стояв поблизу багатоквартирного будинку на вулиці Сагайдачного у Володимирі-Волинському. Однак далеко на ньому злодієві виїхати не вдалося, через кілька сотень метрів він врізався на ній в опору електропередач.

Одразу після цього, уже в ніч з 4 на 5 вересня, молодик викрав ще автомобіль марки «ВАЗ 21063» в селі Острівок Володимир-Волинського району й, наїздившись, лишив його біля Ладомирського кладовища у Княжому місті.

Чоловік був затриманий правоохоронцями, міру покарання йому визначить суд.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему