3 Листопада 2017
Новини

Фільм «Тор 3: Раґнарок». Мйольнір знищено, безокий Тор та справжній первісток Одіна

Фільм «Тор 3: Раґнарок». Мйольнір знищено, безокий Тор та справжній первісток Одіна

Феєричне повернення Локі, неочікуваний дебют Халка та Раґнарок Асгарду. А що ще показали у фільмі «Тор 3: Раґнарок»?

2 листопада відбулася прем’єра «Тор 3: Раґнарок». Ми вже бачили це кіно та готові відкрити вам таємниці нового фільму від Marvel Studios. Які секрети розкрив сюжет, що сталося з Асгардом та що показали у сценах після фільму? Увага, у статті багато спойлерів!

Сюжет

Після перемоги чергового ворога, Тор повертається додому. Проте, доки він мандрував, в Асгарді відбулося чимало змін. Зокрема, Геймдалл зник, а його обов’язки виконує інший воїн. Тим часом Одін захопився мистецтвом: на сцені драматична п’єса. Розбитий Тор прощається з Локі.

Бог грому розуміє, що відбувається щось дивне. Він, з допомогою Мйольніра викриває брата, який ховається під образом Одіна. Тим часом Всебатько відбуває заслання на Землі. Брати відправляються на його пошуки.

Одін помер

Мабуть, одним з найтрагічніших моментів фільму стала смерть Одіна. Причому, цар  Асгарда відійшов у вічність не на рідній землі, а у Норвегії, куди його закинув Локі. Бог виглядав дуже стомленим та сказав, що Фригга, дружина та покійна цариця, кличе його. Прощання з правителем було зворушливим та драматичним. Перед тим, як відійти у Царство Вічності, Одін сказав, що однаково сильно любить двох своїх синів.

Правда про богиню смерті

Які тільки теорії не висували фанати щодо Гели… Одні вважали, що Танос почав збирати Камені Нескінченості лише для того, щоб вразити цю жінку. Інші вірили, що сценаристи будуть дотримуватись сюжету з коміксів, а отже Гела буде дочкою Локі і велетки Ангрбоди.

Проте, публіка неабияк здивувалася, дізнавшись про те, що насправді богиня смерті – первісток Одіна. Так-так! Мало того, що він взяв на виховання Локі, так ще й багато сотень років тому відмовився від власної доньки.

Декілька віків Одін та Гела, пліч о пліч завойовували світи. Їхня сила була страхітливою, а методи жорстокими. Однак, в один момент богиня смерті зажадала більшого, тоді як Одін вирішив спинитися. Він відгородив доньку від світу. І стіни темниці відмінно стримували силу богині, доки цар Асгарда був живий.

Доктор Стрендж у фільмі «Тор 3: Раґнарок»

Абсолютно безглуздою була поява Доктора Стренджа у фільмі «Тор 3: Раґнарок». Цей персонаж був зовсім недоречним, а сцени з ним не несли ніякого змісту для загальної картини. Навіщо сценаристи вдалися до такого повороту, – залишилось загадкою. Ймовірно, згодом так буде простіше поєднати всіх супергероїв Marvel Studios у фільмах «Месники: Війна нескінченності».

Проте, слід зауважити, що сцени з верховним магом Землі вийшли дуже смішними та свіжими.

Дебют Халка

Якщо раніше на сцені фігурував Брюс Беннер, то у фільмі «Тор 3: Раґнарок» вся увага належала Халку. Як виявилось, Брюс не з’являвся від подій у фільмі «Месники: Ера Альтрона». Всі ці роки тіло належало зеленому монстру. Відтак, те що Беннер опинився на чужій планеті та здобув там неабияку популярність, сильно здивувало науковця.

Варто зазначити, що глядачам вперше показали так багато та так яскраво Халка.

Доля молота Мйольнір

Більше, ніж нова зачіска Тора, глядачів вразила сцена з молотом. Цього разу нас не обдурили. І справді, рука Гели знищила Мйольнір. Проте, така подія відкрила для Тора нові можливості. Тепер сила бога грому струмениться просто у його жилах.

Камені Нескінченості

Нажаль, фільм «Тор 3: Раґнарок» ні на йоту не наблизив нас до загадки Каменів Нескінченості. Всі теорії фанатів про те, що останній камінь Душі захований у молоті Тора чи очах Геймдалла, – спростували. Тепер відомо, що секрет останньої реліквії відкриється у фільмі «Чорна пантера». Проте, можливо асгадрців прихистить Ваканда. А отже можна припустити, що Геймдалл, власник каменю Душі, зустрінеться з Таносом там.

Та все ж фільм «Тор 3» відкрив декілька таємниць. Зокрема, стало відомо, що рукавиця безкінечності, яка лежала у сховищі Одіна, – липова. Також нам показали, як Локі задивився на Тессеракт. І навряд чи бог ілюзії зміг пройти повз реліквію. Тим паче, що у трейлері «Месники: Війна нескінченності» показали, що Локі підносить комусь Тессеракт.

Дивно і те, що Тор, який так багато знає про артефакти, не помітив камінь часу у Доктора Стренджа.

Ліга однооких героїв

До ліги однооких героїв, в якій вже перебуває Нік Ф'юрі та Одін, долучився Тор. Гела вибила око богові грому, і він, як і його батько прикрив рану золотою пов’язкою. Але у злитому в Інтернет трейлері фільму «Месники: Війна нескінченності» нам показали Тора з абсолютно нормальними очима. Як богові грому залікують рану, поки що залишається невідомо.

Сцени після титрів

Мабуть, Marvel Studios – єдина компанія, яка навчила глядачів сидіти в кінотеатрі, аж доки не згасне екран.

У фільмі «Тор 3: Раґнарок» показали дві сцени після титрів. Перша описує розмову Локі та Тора. Брати роздумують над долею асгардійців. Тор планує поселити свій народ на Землі. Локі розмірковує над тим, як його самого приймуть земляни. Проте, розмова різко стихає, коли над кораблем асгардійців нависає більше та страшніше космічне судно. Зважаючи на сцену, з якої розпочинається трейлер «Війни нескінченості», навряд чи Тору вдасться захистити свій народ від ворожого нападу.

Друга сцена не несе ніякої важливої інформації і була вставлена лише для сміху. Грандмастер після втечі Тора, Халка та валькірії марно намагається повернути прихильність свого народу.

Камео Стена Лі

Очевидно, більше, ніж сцен після титрів глядачі чекають лише камео Стена Лі. Цього разу творець найвідоміших героїв Marvel з’явився в ролі космічного перукаря, який і зробив нову зачіску Тору.

Фільмові «Тор 3: Раґнарок» вдалося перевершити за сюжетною лінією, динамікою та гумором попередні сольні проекти громовержця. І хоча Marvel не наблизили Всесвіт до війни Нескінченості, все ж пропустити цю кінопрем’єру фанатам недозволено.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему