2 Листопада 2017
Новини

В Росії народився "Сказочний Алладін"

В Росії народився

Незвичайне прізвище сімейна пара взяла собі ще в 2015 році, вирішивши зробити його  родовим.

Сімейна пара з Алтайського краю, Росія,  з незвичайним прізвищем Сказочні,  вирішила назвати свого другого сина Алладіном. Після цього на подружжя буквально звалилася популярність. Батьками зацікавилися журналісти та небайдужі росіяни.

Хлопчик з'явився на світ 20 жовтня в пологовому будинку Бійська. Вага новонародженого склав 3 760 грамів, а зріст – 52 сантиметри. Батьки розповіли, що ім'я вибрали ще дев'ять місяців тому.

- Дуже багато варіантів не було, відразу зійшлися на Алладінові. Сказочний Алладін – це дуже казково і милозвучно, на наш погляд. З арабської мови ім'я перекладається як піднесена віра, – пояснила мати хлопчика Ірина Сказочна в інтерв'ю РІА "Новости". – Коли почали з ім'ям визначатися, воно відразу прийшло, тому що я любитель східних казок, мені подобається "Тисяча і одна ніч".

Цікаво, що і прізвище Сказочні закохані придумали собі самі. За словами Ірини, майбутній чоловік так красиво і казково до неї залицявся, що жінка не встояла.

- Прізвище Сказочні  була придумане і офіційно оформлене в 2015 році і тепер живе в світі за нашим задумом вже як родове. Ім'я вибирали під прізвище, орієнтуючись на внутрішні відчуття, – поділилася жінка.

За словами Ірини Сказочної, родичі здивувалися імені Алладін, але незабаром звикли. А чи підходить таке незвичайне ім'я їхній дитині, покаже час.

- Реакція різна, і навіть можна проаналізувати, як в цей момент суспільство реагує на щось нове і незвичайне. Час все розставить на свої місця, – впевнена Ірина. – Страху немає, тому що дуже багато залежить від людських якостей особистості, а ім'я – це набір букв, звуків, за допомогою яких люди ідентифікують одне одного.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему