2 Листопада 2017
Новини

Париж визнали найелегантнішим містом у світі

Париж визнали найелегантнішим містом у світі

Столиця Франції зайняла перше місце в глобальному рейтингу з 80 міст, який складали за витонченістю та стилем в архітектурі у повсякденному житті. Дослідження провела та опублікувала рейтинг міжнародна компанія з продажу модних товарів Zalando.

«Оцінка міст відбувалася за трьома категоріями: фактор моди, міські показники та доступність», – розповіли автори дослідження.

За їхніми словами, мода була найвищою категорією для оцінки, яку отримували на основі показника кількості шкіл моди в місті, а також дизайнерів, частоти проведення модних заходів та відгуків журналістів у сфері моди, пише УкрІнформ.

Міські показники включали кількість відвідувачів, що лишаються на ночівлю, перебування транзитом, об'єкти культурної спадщини ЮНЕСКО, чистоту та сприйняття міста експертами та журналістами, що пишуть про архітектуру. Останнім показником в оцінюванні стала доступність до міста.

Безперечну першість отримав Париж завдяки своїм знаковим тижням моди та приголомшливим краєвидам, за ним у рейтингу розмістилися Лондон та Відень, на 4-му місті – Нью-Йорк.

 Італія отримала найбільший загальний показник за кількістю міст у рейтингу. Останнє, 80-те місце посів Стамбул. Невідомо, чи оцінювалися українські міста, але в рейтингу їх немає.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему