2 Листопада 2017
Новини

Від сьогодні українцям розпочнуть виплачувати заощаджені субсидії

Від сьогодні українцям розпочнуть виплачувати заощаджені субсидії

З четверга, 2 листопада, в Україні розпочинається виплата коштів заощаджених житлових субсидій. Про це напередодні у Twitter повідомив  віце-прем'єр-міністр Павло Розенко, пише Експрес.

«Із завтрашнього дня починаємо виплату монетизованих субсидій сім'ям, які мали економію», – зазначено  в повідомленні.

Розенко запевнив, що відповідні виплати на загальну суму 1,7 мільйона гривень до 15 листопада отримають усі сім’ї, які на них претендують.

Нагадаємо, у вересні Кабінет міністрів України дещо змінив порядок призначення та надання населенню субсидій, а також відшкодування витрат на оплату компослуг. Зокрема, продовжили термін подачі заяв на виплату заощаджених частин субсидій з 1 вересня до 1 листопада 2017 року. І передбачили можливість перепризначення субсидій на наступний термін у випадку невизнання простроченої заборгованості перед комунальним підприємством споживачем і наявності відповідного судового спору.

Крім того, як відомо, з 1 жовтня було здійснено перерахунок та осучаснення пенсій, автоматично, без звернень пенсіонерів. Виникло багато чуток, що збільшення так само автоматично зменшить субсидії. Міністр соцполітики Андрій Рева заявив, що розмір перерахованих пенсій не впливатиме на субсидії у 2017 році, пише 24tv.ua

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему