2 Листопада 2017
Новини

Новий історичний рекорд вартості біткоіна: $ 6 600

Новий історичний рекорд вартості біткоіна: $ 6 600

Ціна найпопулярнішої криптовалюти встановила новий історичний рекорд й склала понад $ 6 600 за 1 біткоін. Про це з посиланням на всесвітній Coin Desk Bitcoin Price Index (BPI) повідомляє CoinDesk.

Вчора,  1 листопада 2017 року, ринки зупинили свою роботу на середньому значенні у розмірі $ 6,629.00.  Такий  ринковий ривок відбувся за кілька годин після того, як індекс цін на Bitcoin Price Coin Desk зафіксував показник у розмірі 6 500 доларів США на 1 листопада, що супроводжувало загальну ринкову капіталізацію біткоїнів у розмірі понад 110 мільярдів доларів.

Останні досягнення в ціні збільшили частку ринкової капіталізації біткойн порівняно з іншою частиною екосистеми криптовалюти. Згідно з даними CoinMarketCap, на біткоїн припадає майже 60% усього криптовалютного ринку загальним обсягом $ 183 млрд.

Нагадаємо, біткоїни – це файли, які можна добувати, продавати, обмінювати на гроші. Використовується коротке позначення BTC. Оборот біткоінів нагадує економічну або математичну гру, де придумані правила, кількість ресурсів і умови їхнього отримання.

Ідея біткоінів полягає в обміні валютою між людьми без втручання з боку влади. Тобто виключений людський фактор: немає директора центрального банку біткоінів, на якого можуть «натиснути», біткоіни не можна «надрукувати», скопіювати, тим самим спричинити знецінення криптовалюти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему