2 Листопада 2017
Новини

Модель plus-size презентувала колекцію купальників для пишних жінок

Модель plus-size презентувала колекцію купальників для пишних жінок

Найвідоміша у світі plus-size модель Ешлі Грем разом з брендом Swimsuits for All, що в перекладі означає «Купальники для всіх»  презентувала нову колекцію купальників для жінок з пишними формами, пише 24tv.ua.

У колекцію під назвою Essentials увійшли купальні костюми в чорному і білому кольорах з мінімалістичним деталями – зав'язками та вирізами.

«Адже ніщо не повинно відволікати увагу від природної краси дівчат:  ні дизайн купальника, ні позначка з розміром, – зазначила модель

Фото з рекламної кампанії Swimsuits for All дівчина представила до дня свого народження – 30 жовтня.  З цим брендом Ешлі Грем почала співпрацювати ще в 2016 році.

Довідково:

Народилася Ешлі  у місті Лінкольн, штат Небраска. Вона була старшою із трьох дочок у сім'ї. В 2000 році її помітив скаут однієї з американських агенцій. Нестандартна 12-річна дівчина так йому сподобалася, що він відразу запропонував їй спробувати свої сили на кастингу.

Почала співпрацювати  Ешлі з агенством Wilhelmina Models. Через два роки Грем помітили співробітники одного з найвідоміших модельних агентств Ford Models і запропонували їй вигідний контракт. Після переходу до них відбувся значний кар'єрний ріст. Її фото почали з'являтися на сторінках популярних підліткових видань, а сама модель з кожним днем ставала популярнішою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали