2 Листопада 2017
Новини

2 листопада: кого привітати з днем ангела?

2 листопада: кого привітати з днем ангела?

Цього дня відзначають іменини Артем, Іван, Леонід, Микола, Михайло, Олександр, Петро.

Чим особливі «винуватці свята» з таким іменем? Трошки про їхні секрети…

АРТЕМ

Ім’я Артем в перекладі з грецької мови означає «неушкоджений, із бездоганним здоров’ям». За іншою версією – «присвячений Артеміді». У дитинстві Артем досить спокійний хлопчик, який вважає за краще не нав’язувати свій світогляд іншим. Впевненість в собі допомагає йому знаходити собі компанію навіть в незнайомих місця і навіть непогано верховодить в ній. Артем дуже товариський і доброзичливий хлопчик, йому подобається дружити зі старшими хлопцями. Перевагу віддає рухливим іграм. Завжди намагається говорити правду, через що може потрапити в різні неприємні ситуації. У школі Артем проявляє себе, як старанний учень, старанно виконує домашні завдання. Завжди хоче бути лідером в класі, але не любить конфліктів. Уважно ставиться до дівчаток, прекрасно з ними дружить. Артем не любить, коли ним керують і надмірно його опікають. Артем наполегливий в досягненні мети, здатний швидко схоплювати інформацію, але йому потрібен час, щоб обміркувати її, прокрутити в голові різні варіанти. «Зимовий» володар цього імені може бути надмірно емоційним, запальним, а ось «осінній» – натура філософська, «осінній» Артем серйозніший і розсудливіший. Артем всього домагається своєю працею. Для нього не складно визначитися з професією, він завжди знає, чого хоче. Артем може досягти успіху в багатьох сферах діяльності, в різних професіях, але кар’єра для нього не головне. Артем може бути і лікарем, і журналістом, і спортсменом, і вчителем, і бізнесменом. Артем намагається завжди йти своєю дорогою, має свою думку і готовий її відстоювати. Така життєва позиція може викликати як повагу, так і неприязнь з боку людей. Багато що в житті Артема залежить від його оточення. Артем захоплюється читанням, надає перевагу гуманітарним дисциплінам, таким, як психологія і медицина. У сімейному житті Артем – просто знахідка і цінний скарб для майбутньої дружини. Він чудовий чоловік, хороший батько, завжди допоможе і по дому, і з радістю проведе відпустку з сім’єю. Любить подорожувати і приймати гостей. Навчитися спілкуватися і домовлятися з Артемом не складно, потрібно тільки не тиснути на нього, не вимагати моментальної відповіді, а дати йому можливість все обдумати гарненько.

ІВАН

Це ім’я має стародавню форму Іоанн давньоєврейського походження, що означає "Яхве (Бог) змилостивився, помилував".

Хлопчики з таким розповсюдженим ім’ям можуть мати різний характер. Вони можуть бути тихими й непримітними, непосидами й бешкетниками. В Іванах можливе поєднання найрізноманітніших якостей: сили й слабкості, добра й жорстокості, ніжності й гніву.

У Іванів надзвичайно широке коло інтересів і захоплень, за багато що беруться й багато чого їм вдається зробити. Івани трапляються серед людей різних професій, вони можуть бути лісорубами, поетами, льотчиками, лікарями, вантажниками. Відкриті усьому світу.

Завжди в курсі справ своїх родичів і близьких знайомих. За столом прагнуть зібрати численну компанію й повеселитися від душі. Івани, як правило, щедрі, але зустрічаються й скупі. Серед захоплень неодмінно футбол, риболовля. Політичні події теж не залишають їх осторонь.

ЛЕОНІД

Ім’я Леонід походить від давньогрецького імені Леонідас, що означає «подібний до лева», «син лева».

Леонід – це людина з твердим внутрішнім стрижнем. Він володіє гнучким і досить дипломатичним характером, що робить його незамінним, вірним і надійним другом та компаньйоном. Леонід легко заводить нові знайомства. Він невимогливий до суспільства, швидко пристосовується до обставин. Часто Леонід стає миротворцем в колі своїх друзів, проявляє в потрібні моменти твердість і принциповість. Леонід – дуже здібна людина, часу вистачає буквально на все. Його доля багато в чому визначається його добротою. Чоловікові властиві найкращі наміри, для здійснення яких він вибирає помилкові шляхи. Від того і доля Леоніда не буває простою і гладкою, особливо, якщо чоловік волею випадку має владу над іншими людьми. Він добре розбирається в жіночій психології. З одного боку високі почуття не чужі цьому чоловікові. Чоловік, названий ім’ям Леонід, досить кмітливий і легко сприймає і осмислює нову інформацію. Крім того, він досить працьовитий і розумний. Інтелектуальні якості він цінує і в інших людях. Так,  в дружини собі він вибере ту, що буде не нижче нього за інтелектуальним рівнем. Леоніду властиві тверді моральні принципи, які він здатний з упертістю відстоювати і захищати. Часто Леонід з дитинства звикає піклуватися про своє здоров’я. У любові Леонід – гурман. Він велелюбний, але мінливий, і любити його непросто. Супутниця Леоніда повинна вміти змінюватися разом з ним. Зазвичай свою обраницю чоловік тримає в стані невпевненості. Леонід дуже важко переносить крах в любові. Він не уявляє собі самотнього життя. У залицяннях чоловік стрімкий і імпульсивний. У нескінченних пошуках ідеалу Леонід часто вплутується у всілякі любовні пригоди. Чекаючи від життя з обраницею ідеальних відносин, Леонід часто розчаровується, і шлюб виявляється недовговічним. Чоловік в сімейному житті приємний, але досить безбарвний і швидко набридає. Під впливом алкоголю може бути невиправдано ревнивим. Серед захоплень Леоніда перше місце займають поїздки на природу і нічні риболовлі з багаттям і юшкою. Вечори за смачним частуванням і хорошим вином також порадують чоловіка. У цілому шлях до серця Леоніда лежить через шлунок. Здібності Леоніда дозволяють йому добиватися успіхів в роботі журналіста і державного діяча. Він знаходить спільну мову з колегами та начальством, оскільки володіє значною гнучкістю. Самолюбство чоловіка, як правило, виражається в бажанні бути першим в будь-якій справі. Свого він домагається не тільки дипломатією, а й м’якістю. Однак на ризикованому шляху Леоніду часто не щастить. Він легко може стати знаряддям в руках інших.

СЕРГІЙ

Ім’я Сергій має різні версії походження. За першою, найпоширенішою версією, ім’я Сергій походить від римського родового імені Sergius. Сергій – це древній римський рід, ведучий, що бере початок від троянців та означає «високий», «знатний».

За наступною версією, ім’я Сергій – це сучасна форма латинського «servi dei», в перекладі означає «слуга Бога».

Як один з варіантів цієї версії – ім’я Сергій походить від латинського «Servus», що перекладається як «слуга».

Мало зустрінеш людей настільки ж товариських і відкритих світу, як Сергій. Він володіє глибиною почуттів і часом непередбачувано поводиться.

З Сергія може вийти непоганий креативщик – він легко висуває нові ідеї, в змозі самостійно реалізувати кожну з них. Можете бути впевнені, що всі, кого він приверне до процесу втілення, пройдуть з його боку ретельний відбір.

Сергію не властиво приховувати або намагатися інакше піднести всі грані свого характеру, тому і хороше, і погане в ньому завжди зовні.

Однак почуття Сергій намагається тримати в собі. Йому приємніше і легше діяти, ніж проявляти будь-які емоції. Здатність до участі і тактовність з’являється у цього чоловіка лише в солідному віці.

Сергій вважає себе хитрою людиною, але він часто недооцінює опонента і потрапляє в халепу. Для роботодавця Сергій – цінний працівник. Він дуже обов’язковий і сумлінний. Перше його прагнення при вдалому працевлаштуванні – це облаштування і налагодження робочого процесу. Однак зі своєю думкою він не буде лізти до всіх і кожного.

Образити Сергія нескладно, навіть дрібниця може зіпсувати йому настрій. З проблемами він частіше намагається впоратися самотужки, не покладаючись ні на кого. Своїх друзів Сергій дуже цінує і завжди готовий надати їм допомогу.

Жінки і веселі застілля знаходяться в центрі захоплень чоловіка з цим іменем, але він не показує цього оточенню. Доля Сергія складається, немов мозаїка, з поганих і хороших вчинків, надмірної довіри і м’якості і, навпаки, стійкості і твердості в рішеннях.

У житті Сергію не вистачає блиску, і він всіляко прагне до нього. Цей чоловік обов’язково залишиться в пам’яті людей. Сергій володіє талантом знаходити вихід із найзаплутаніших ситуацій. У цьому йому допомагають його розумові здібності, здатні виявляти увагу і до цілого, і до частковостей.

Жити з Сергієм дуже непросто. Його вчинки бувають непередбачувані. Сам же він легко оцінює людину одним поглядом і має розвинену інтуїцію. Коли Сергій поруч, з ним складно не сваритися, але коли він зникає, то на думку спадають всі позитивні моменти життя з ним, а їх виходить не мало. Поведінка Сергія часто не вписується в громадські рамки моральності і моралі, вони для нього занадто вузькі.

З Сергїїв виходять найкращі батьки і чоловіки, а в якості супутниць життя ці чоловіки вибирають, як правило, спокійних і врівноважених жінок. Він у всьому прислухається до дружини, але і про свою думку не забуває.

У задоволеннях Сергій часто не знає міри. Він захоплюється музикою, любить ходити в кіно. У компанії він заводила і балакун, не проти взяти участь у виставах і постановках. Прагнення втілювати і чималий творчий потенціал часто змушують Сергія вибирати кар’єру актора або композитора. Навіть якщо вибір чоловіки не впав на творчі професії, він буде прагнути стати керівником або працівником реклами. Тільки на таких позиціях він зможе повністю розкрити свій потенціал.

МИКОЛА

Ім'я походить від давньогрецького імені Ніколаос, що перекладають, як "переможець народів".

Микола з дитинства росте міцним і здоровим, хворіє рідко. Не пристає з капризами до батьків, напевно, тому вони не завжди приділяють Миколі достатнього часу. Навчається добре з усіх предметів. Серед однолітків його відрізняє сила, активність і кмітливість.

Труднощі переборює без сторонньої допомоги. Урівноважений, працьовитий і працездатний. Микола здатний опанувати будь-яку професію, буде добре заробляти.

Простий у спілкуванні, товариський. На посаді керівника Микола жорсткий і навіть деспотичний. Підлеглі будуть побоюватися його. У стані гніву погано контролює себе і здатний наламати дров.

МИХАЙЛО

У перекладі означає "подібний до Бога". 

В основному, Михайло росте здоровою дитиною. Він привабливий, розумний, але в колективі відлюдний. На людях створює образ успішної людини, а в душі страждає від самотності. Схильний замикатися в собі, зайво суб'єктивний. Необхідно з дитинства відволікати такого хлопчика від його думок. 

Михайло дисциплінований, цього вимагає і від інших. Ретельно підбирає розумних ітаінтелігентних друзів, яким відданий назавжди. Дуже чутливий до поразок і невдач, що травмуватимуть його гордість. Працює для досягнення мети, а не для радості несподіваних відкриттів. Михайлу подобається медицина, він може успішно займатися підприємництвом. Стосунки з оточенням у Михайла складаються не відразу, він обережний, нерішучий. Уважно прислухається до внутрішнього голосу, володіє хорошою інтуїцією. Вміло приховує свою чутливість. Одна з основних його рис – висока моральність. При ньому краще не жартувати про норми моралі. У Михайла сильна воля, він повністю контролює свої почуття.

ОЛЕКСАНДР

Ім’я походить від грецьких слів, "алекс" – захисник і "андрос" – чоловік.

У дитячому віці Олександри нерідко хворіють, але якщо підлітками починають загартовуватися й займатися фізичними вправами, тоді з них виростають міцні й стійкі чоловіки. Олександри завзято домагаються своєї мети. Вони можуть стати на чолі колективу й уміло керувати ним, опираючись при цьому на найздібніших людей, довіряючи їм найскладніші справи. Мають репутацію справедливих людей.

ПЕТРО

Ім'я походить від давньогрецького слова "Петра", що означає "стрімка кам'яна брила".

Петро – допитливий хлопчик. З раннього віку він починає мучити батьків питаннями. Його цікавить усе: навіщо будують гнізда пташки, де вночі перебувають трамваї, як улаштований будильник. Маленький Петро музично обдарований, у нього може бути непоганий голос. Батькам було б непогано влаштувати сина в музичну школу.

Петро навчається легко й не завдає клопоту учителям. Замолоду часто займається колекціонуванням фотографій артистів і музичних записів співаків.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему