2 Листопада 2017
Новини

Коли стартує черговий сезон «Танці з зірками»?

Коли стартує черговий сезон «Танці з зірками»?

На повернення легендарного танцювального шоу вже чекають мільйони українців.

Популярне щоу «Танці з зірками» на каналі «1+1» стало найкращим проектом осіннього сезону на українському телебаченні. Після успішних рейтингів було прийнято рішення продовжити «Танці з зірками» на другий сезон, повідомляє 1plus1.ua.

Згідно з даними «1+1», шоу «Танці з зірками» очолило списки найрейтинговіших  телепродуктів на українському телебаченні в осінньому сезоні 2017 року. До прикладу, за час проекту відео виступів зіркових пар набирали рекордну кількість переглядів на Youtube. Зокрема, найпопулярнішим виступом серед Інтернет-користувачів став хіп-хоп Наді Дорофєєвої та Євгена Кота, який за два місяці переглянуло майже 2 мільйони глядачів.

Після таких успішних рейтингів телеканал вирішив продовжити легендарний танцювальний проект на другий сезон. Продюсер проекту Володимир Заводюк повідомив, що повернення пристрасті на паркет відбудеться зовсім скоро. 

«На новий сезон Танців з зірками  глядачі можуть чекати вже наступного року. Ми готуємо неймовірно цікавий кастинг. Для мене дуже важливо, щоб танцюристи ставали зірками не менше, ніж їхні партнери. І самі створювали  танцювальні тренди і напрями», – зазначив Володимир Заводюк. 

Нагадаємо, у неділю на  телеканалі 1+1 відбувся грандіозний фінал легендарних оновлених «Танців з зірками», у рамках якого за результатами голосування, яке тривало впродовж всього тижня та недільного ефіру, почесне звання найкращої танцювальної пари країни отримали Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко.

Довідково:

«Танці з зірками 2017» – це розважальний танцювальний проект, який проводиться в прямому ефірі, що дає можливість показати свої танцювальні здібності зіркам українського телебачення та сцени із відомими українськими танцюристами.

Кожного випуску зіркові пари отримують тематику наступного шоу та протягом тижня готуються до постановок своїх танців на виснажливих тренуваннях. На очах у телеглядачів та суддів вони мають продемонструвати свої танцювальні здібності та навички, які вони отримали під час тижневих занять.

Українська версія шоу є адаптацією міжнародного телевізійного проекту, що був започаткований у Великій Британії у 2004 році на телеканалі ВВС під назвою "Strictly Come Dancing" і став популярним у багатьох країнах світу.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали