1 Листопада 2017
Новини

Анекдот дня!

Анекдот дня!

Перед відпусткою з роботи довелося йти боком... Посмішка в двері не пролазила!

*

Хлопець каже дівчині:

– З одного боку ти дуже красива.

– А з іншого?

– А з іншого, на жаль, у тебе обличчя.

*

У зв’язку з тривалою літньою спекою дівчат все частіше приваблюють відморожені хлопці.

*

Чоловіки діляться на козлів і баранів. Барани – це чоловіки, які погано розбираються в жіночій психології. А козли – ті, які розбираються занадто добре.

*

Відгук на сайті туристичної фірми: «Двічі відпочивала минулого літа у Єгипті. Була одна. Ні одного непристойного компліменту у свою сторону не почула. Ніхто заміж не кликав, верблюдів не дарували. За руки не хапали, провести ніч не пропонували».

Катюша, 74 роки

*

Турист надсилає СМС другові з екзотичного острова: «Відпочиваю нормально. В морі не плаваю, бо там акули. На пляжі не засмагаю, бо там крокодили. В джунглях не лажу, бо там отруйні змії. Сидимо на деревах. Все б нічого, але мавпи дуже хочуть сексу…»

*

– Ось, Іване, цього літа поїду у відпустку на безлюдний острів! П’ять років там не був!

– А твоїй дружині така ідея сподобається?

– Звичайно, сподобається! Вона ж, мабуть, за ці роки так за мною скучила…

*

Приїжджає мужик із дружиною у відпустку в Іспанію. В один із вечорів чоловік іде в бар, і, повернувшись через годину, не застає жінки в номері. Він виходить у коридор і запитує у покоївки: «Де моя дружина?» Та йому відповідає, що пані пішла до дона Педро. Мужик починає обурюватися, кричати: «Хто такий дон Педро? Де він живе?» Покоївка називає йому номер кімнати.

*

Він туди тихесенько входить. Заглядає: грає тиха музика, розстелене розкішне ліжко, на ньому засмаглий, стрункий, гарний, мужній дон Педро. Відчиняються двері ванної кімнати і звідти виходить його дружина: бліда, розпатлана, живіт великий, груди обвислі… Мужик дивиться і думає: «Господи! Як перед доном Педро незручно!»

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему