31 Жовтня 2017
Новини

Військовий ліцей у Ковелі ремонтуватимуть до кінця 2018 року

Військовий ліцей у Ковелі ремонтуватимуть до кінця 2018 року

Капітальний ремонт навчального корпусу Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою у Ковелі, що діє на базі санаторію «Турія» планують завершити  до кінця 2018 року. В оновленому корпусі зможуть навчатися 280 юних ліцеїстів, йдеться на сайті облради. 

Вже три місяці в ліцеї активно тривають ремонтні роботи і виконано 60% із запланованого. Про це стало відомо під час робочого візиту на базу санаторію «Турія» голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці. Він зазначив, що дуже задоволений  побаченим.

Директор навчально-оздоровчого корпусу Алла Волох наголосила: «Ми навчаємося у пристосованих приміщеннях. У нас немає навчальних кабінетів, де ми можемо поставити техніку, ми не можемо використовувати сучасні мультимедійні технології, хоча інтернет провели. Нам необхідний навчальний корпус», – зазначила Алла Волох.

Генеральний підрядник ремонтних робіт Віктор Чорнуха каже, що у відновлювальні роботи корпусу для ліцеїстів уже вклали понад 4 мільйони гривень. Загальна потреба нині становить близько 12 мільйонів. Серед іншого, у корпусі облаштовують басейн та просторі кабінети для навчання.

Директор ліцею Павло Боснюк пообіцяв колективу, що корпус таки здадуть у 2018 році. Втім, єдиного навчального корпусу мало – аби розвивати дітей, не вистачає спортивної інфраструктури. Місця для рекреаційної зони, гімнастичного залу та навіть цілого спортивного комплексу цілком достатньо.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему