31 Жовтня 2017
Новини

Німця, який приєднався до ІГІЛ, терористи зробили сексрабом

Німця, який приєднався до ІГІЛ, терористи зробили сексрабом

Одним з таких обдурених джихадистською пропагандою людей став 28-річний громадянин Німеччини Герман Готліб. Поспілкувавшись в мережі з послідовниками Халіфату, він в 2014 році прийняв іслам і незабаром відправився в Сирію, де вступив до лав «Ісламської держави».

За весь час існування «Ісламської держави» вона здобула багато прихильників не тільки в країнах, де переважає мусульманське віросповідання, а й у старій Європі. Терористи вербують добровольців за допомогою мережі Інтернет, не гребуючи залучати до своїх лав осіб зі всілякими комплексами, психічними відхиленнями, а також різних збоченців, обіцяючи їм дати можливість для самореалізації.

Ставши новобранцем в навчальному таборі терористів, Готліб зазнав глузувань і презирства через свою надмірну вагу. Німецький доброволець не міг виконувати відповідні нормативи, передбачені військовим навчанням, тому у керівництва джихадистів на нього виникли нові плани. В результаті новобранець став сексуальним рабом і протягом півтора року був змушений надавати інтимні послуги бойовикам.

Протягом 18 місяців Герман Готліб більшу частину часу був пристебнутий наручниками до ліжка. При цьому терористи одягнули його в жіночий одяг. Історія Готліба потрапила в пресу після його звільнення з полону. У бесіді з журналістами колишній працівник «сексуального фронту» повідав про своє життя в Халіфаті.

Він розповів, що його командир був великим шанувальником Мерилін Монро, для чого змушував Готліба одягатися в сукні і перуки відповідні до образу знаменитої акторки. При цьому сексуального раба рясно годували, для того, щоб збільшилися груди.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему