31 Жовтня 2017
Новини

Як виглядає нова луцька школа (фото)

Як виглядає нова луцька школа (фото)

Загальноосвітня школа № 27, будівництво якої триває вже декілька років знаходиться у 55-му мікрорайоні.  Сьогодні у рамках Дня депутата обранці Луцької громади побували у цьому навчальному закладі і проінспектувати весь комплекс виконаних робіт, повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

У новому приміщенні вже готові просторі коридори, світлі навчальні класи, актова зала на 216 місць, бібліотека, медичний блок, харчоблок, 25-метровий басейн та інші приміщення.

 У школі також встановлені два пасажирські ліфти. Зараз у школі тривають внутрішньо-оздоблювальні роботи.

При цьому, про здачу в експлуатацію навчального закладу не йдеться, адже там ще немає спортзалу. Окрім цього, є значна потреба у коштах на матеріально-технічне оснащення школи.

Директор ТзОВ «Житлобуд-2» Леонід Стефанович поінформував також, що у школі необхідно запустити централізоване опалення, середня вартість якого становитиме 100 тисяч гривень на місяць.

«Аби повністю здати об'єкт, необхідно близько 40 мільйонів гривень. Окрім цього, немає спортзалу, будівництво якого вартує 25 мільйонів, а без нього не можна розпочинати роботу навчального закладу. Ми будемо звертатися до центральних органів виконавчої влади, до Прем’єр-Міністра України Володимира Гройсмана, до народних депутатів України, обраних від Луцька та від Волинської області, аби вони допомогли отримати фінансування із держбюджету», – повідомив під час огляду школи радник міського голови, депутат Ігор Поліщук

Також він зазначив, що з  міського бюджету було виділено 20 млн грн на добудову школи, але 10 із них спрямували на ремонт дороги на вулиці Липинського.

«Це необхідно було зробити, адже в іншому випадку батьки та діти змушені були б щодня діставатися до школи по суцільній багнюці. Сьогодні ми бачимо результат освоєння цих коштів – школа матиме нормальний, зручний доїзд. Також тепер буде можливість з'єднати вулицю Липинського із вулицями Агатангела Кримського та Спортивною, утворивши зручну транспортну розв'язку», – наголосив він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Фото
В тему

Останні матеріали