10 Вересня 2024
Новини

На війні загинули мешканці Підгайцівської громади

На війні загинули мешканці Підгайцівської громади

До Підгайцівської громади вчергове надійшла сумна звістка.

Про це повідомили у сільраді.

«Громада не встигає оговтатись від сумних повідомлень з фронту. На жаль, маємо втрати на війні з російським окупантом», - йдеться у повідомленні.

Військовослужбовець Леонід Сосницький, солдат, гранатометник, уродженець села Дідичі, 1980 р. н. загинув 3 вересня 2024 року, внаслідок ворожого мінометного обстрілу, отримавши поранення несумісні з життям під час виконання бойового завдання щодо захисту Незалежності України в районі населеного пункту Стариця, Харківської області. Воїн став на захист України в травні 2023 року. Поховають Героя у селі Новокотів Підгайцівської громади.

Військовослужбовець Олексій Сенченко, 18.06.1978 р.н. загинув під час виконання бойового завдання в зоні бойових дій н.п. Колмаков Курської обл. (рф). Захисник був призваний 2 березня 2024 р. до служби у мінометному взводі. Герой буде похований у селі Липини Підгайцівської громади.

«Висловлюємо співчуття родинам загиблих. У громаді оголошено жалобні дні. Про графік прощань повідомимо згодом», - йдеться у повідомленні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, війна з Росією, Підгайці, харків, росія
В тему