Сьогодні, 08:51
Новини

Київ атакували крилатими й балістичними ракетами

Київ атакували крилатими й балістичними ракетами

По Києву в ніч проти 2 вересня росіяни завдали повітряного удару.

Унаслідок цього люди отримали поранення, а в кількох районах є пошкодження інфраструктури та займання. Про це повідомила Київська міська військова адміністрація (КМВА) та міський голова Віталій Кличко.

Для комбінованого удару росія застосувала крилаті ракети — ймовірно, Х-101, які випустили з бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС у Саратовській області.

Коли до міста підлітали ці ракети, росіяни також випустили по Києву і передмістю балістичні ракети KN-24/Іскандер-М, а також — ударний БпЛА. У КМВА кажуть, що протиповітряна оборона знищила понад десяток крилатих, близько десятка балістичних ракет та ударний дрон.

За даними Кличка, через повітряну атаку за допомогою до медиків звернулися двоє дорослих — одного з яких шпиталізували.

Унаслідок падіння уламків у Святошинському районі горіли 4 автомобілі, однак наразі пожежу ліквідували. Там також була пожежа у двоповерховій нежитловій будівлі та пошкоджено МАФи поблизу станції метро «Святошин», а також вікна будівлі станції метрополітену. Однак станція зараз працює, каже міський голова.

У Голосіївському районі міста пошкоджено корпус котельні — у ДСНС уточнили, що це була котельня одного із закладів освіти, яку же ліквідували. Тим часом у Шевченківському районі сталося загоряння на території одного з підприємств. У КМВА також казали про падіння уламків у Дніпровському районі міста.

На місцях працюють екстрені служби. Інформацію про руйнування та потерпілих іще уточнюють.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, війна з Росією
В тему

Останні матеріали