30 Жовтня 2017
Новини

У Луцьку накрили цех з виробництва горілчаного фальсифікату на 1 млн грн

У Луцьку накрили цех з виробництва горілчаного фальсифікату на 1 млн грн

Групу осіб, які налагодили та забезпечували незаконну діяльність цеху з виготовлення сурогатної лікеро-горілчаної продукції, співробітники податкової поліції спільно з прокуратурою області викрили на гарячому: зловмисники саме готували до реалізації чергову партію підпільного спиртного. Про це повідомляє оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області. 

Загалом вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей перевищує 1 мільйон гривень.

Правоохоронці провели обшук трьох гаражних приміщень та двох транспортних засобів.  Як встановлено, саме у гаражних приміщеннях одного з районів Луцька організована група осіб облаштувала цех з масового виробництва підробленої лікеро-горілчаної продукції у вкрай неприйнятних санітарних умовах.

Зокрема, з незаконного обігу вилучено та долучено до  кримінального провадження як речові докази  1 300 літрів спирту,   60 літрів лікеро-горілчаних виробів, два транспортні засоби та  300 підроблених марок акцизного податку.

Окрім того, в ході проведення обшуку вилучено порожню тару, лійки, корки, етикетки та шланги, які використовувались для виготовлення фальсифікованої лікеро-горілчаної продукції і розведення спирту.

Вирішується питання про призначення судових експертиз та накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності. Триває слідство.

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему