30 Жовтня 2017
Новини

Голлівудський актор Кевін Спейсі хоче «жити, як гей»

Голлівудський актор Кевін Спейсі хоче «жити, як гей»

Американський актор Кевін Спейсі зізнався, що у нього були стосунки з жінками і чоловіками, але тепер він вважає за краще «жити, як гей». Про це він написав у своєму Twitter, пише lenta.ru.

Кевін повідомив про це після того, як актор із серіалу «Стартрек» Ентоні Репп звинуватив його в сексуальних домаганнях, які були нібито ще в 1986 році. Актор пояснив, що пам'ятає Реппа і вибачився перед ним за «вкрай недоречну п'яну поведінку».

«Близькі люди знають, що у мене були стосунки і з чоловіками, і з жінками. Я любив чоловіків і зустрічався з ними протягом всього свого життя і тепер я вибираю жити, як гей», – написав Спейсі в повідомленні.

До речі, як повідомляє видання Buzzfeed News, Репп познайомився зі Спейсі, коли обидва виступали в бродвейських шоу. За словами Реппа, Спейсі запросив його до себе на вечірку, а коли гості розійшлися, штовхнув його на ліжко і ліг зверху. Реппові тоді було лише 14, а Спейсі – 26 років. Протягом тривалого часу про цей випадок не було відомо.

Довідково:

Кевін Спейсі відомий за такими фільмами, як «Сім», «Життя Девіда Гейла», «Краса по-американськи» і «Малюк на драйві», а також за серіалом «Картковий будиночок».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему