29 Жовтня 2017
Новини

Журнал з автографом Джобса продали за 50 000$

Журнал з автографом Джобса продали за 50 000$

Днями закінчився черговий аукціон пов'язаний з пам'ятними речами компанії Apple, які виставила Дайан Вільямс з Ескондідо, Каліфорнія. Серед речей, виставлених на аукціон був і журнал Newsweek, з автографом Джобса, пише InternetUA.

Спочатку журнал планували продати за суму від 10 до 15 тисяч доларів. По завершенню аукціону остаточна ціна досягла 50 тисяч доларів.

Вільямс отримала автограф у жовтні 1988 року на презентації комп'ютера NeXT, де і був присутній Джобс. Стів сів за стіл поруч з нею. Дівчина попросила підписати копію журналу Newsweek, в якому розповідається історія роботи Джобса у комп'ютерній індустрії. Стів сказав: «Я не займаюся автографами».

За словами Вільямс, вона попросила його написати «щось від серця». Джобс посміхнувся, схопив журнал і написав: «Я люблю виробництво», підкреслив «люблю» і додав свій підпис.

Крім того, як пишуть ЗМІ у грудні цього року на торги в Нью-Йорку виставлять також автомобіль BMW Z8 Стіва Джобса. Початкова вартість автомобіля -300 тис. Разом з ним покупцеві також дістануться старі документи на авто, у яких власником зазначено Стіва Джобса.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему