29 Жовтня 2017
Новини

Яке сьогодні свято – 29 жовтня

Яке сьогодні свято – 29 жовтня

Автомобілісти! Вітаємо вас! Відкладіть на сьогодні кермо й гарно відгуляйте професійну радісну подію!

 

День автомобіліста і дорожника

Із 1993 в Україні почали відзначати День автомобіліста і дорожника, а не просто День водія. Професійне свято працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства щорічно відзначається в останню неділю жовтня.

Шановні автомобілісти, щиро вітаємо вас цього дня! Бажаємо вам рівних доріг, попутного вітру, добрих поліцейських, а тим, хто займаються пасажирськими і вантажними перевезеннями – вдячних пасажирів і легких перевезень! Вітаємо всіх, хто вдень і вночі працюють на автошляхах України. Ваша праця нелегка, але незамінна! Також щиро вітаємо автолюбителів і всіх причетних до автомобільної справи! Зичимо щастя, добробуту вам, нових звершень та здобутків, невичерпної енергії, міного здоров’я, подальшої успішної та безпечної роботи!

І, як кажуть, «ні гвіздка, ні жезла»!

 

День військового фінансиста України

Щорічно 29 жовтня на Україні відзначається День військового фінансиста. Це свято було засновано в 1999 році наказом міністра оборони України. Головна його мета – підвищення авторитету військовослужбовців, які несуть службу в фінансово-економічних органах, а також зміцнення престижу фінансової служби Збройних сил України в цілому. Вітаємо військових фінансистів – професіоналів, які працюють у нелегкій і дуже відповідальній сфері!

 

Православні свята

Мученика Лонгіна Сотника, що при Хресті Господньому

Преподобного Лонгіна Печерського

Преподобного Лонгіна Яренгського

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему