24 Червня 2024
Новини

У Києві пенсіонерку побили молотком і відібрали $2 тисячі

У Києві пенсіонерку побили молотком і відібрали $2 тисячі

У Києві чоловік побив літню жінку молотком та відібрав у неї 2 тисячі доларів.

Про це повідомила поліція Києва.

До Подільського управління поліції звернулися медики, які повідомили про пацієнтку зі значними травмами, яких вона зазнала внаслідок нападу. Тоді до оселі постраждалої прибули слідчі та криміналісти.

За словами правоохоронців, 63-річна киянка впустила до себе додому знайомого, який часто її навідував та допомагав з ремонтом у квартирі. 

А втім, під час останнього візиту фігурант зненацька схопив молоток та вдарив ним жінку кілька разів, змусивши сказати, де вона зберігає гроші. З квартири потерпілої нападник пішов, забравши 2 тисячі доларів.

Пенсіонерку з численними забоями тіла та переломом руки медики терміново шпиталізували. 

Згодом оперативники розшукали та затримали 41-річного підозрюваного. Як з’ясувалось, він працює на місцевій СТО. На викрадені кошти чоловік придбав автівку, а решту грошей поклав на банківський рахунок. Нещодавно придбаний автомобіль правоохоронці вилучили як речовий доказ.

Слідчі повідомили йому про підозру за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України — розбій, вчинений в умовах воєнного стану. 

Фігуранту може загрожувати позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна. Наразі він перебуває під вартою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, кримінал, поліція, напад, пенсіонери
В тему