19 Червня 2024
Новини

Квадроцикли Медведчука АРМА виставило на продаж

Квадроцикли Медведчука АРМА виставило на продаж

Два квадроцикли та багі колишнього народного депутата Віктора Медведчука продає Агентство з розшуку та менеджменту активів.

Про це повідомили в АРМА.

Агентство ще у травні провело відкритий конкурсний відбір юридичної особи, яка буде продавати транспортні засоби Медведчука Переможцем конкурсу, за рішенням конкурсної Комісії, було обрано ПП «Тендер Онлайн».

Наразі організатор закінчує оцінку активів — два квадроцикли марки Bombardier та багі марки Traxter — після якої відбудуться торги на порталі «Прозорро.Продажі».

Раніше АРМА вже виставило на продаж автомобіль Maybach та 20 колекційних наручних годинників Медведчука, а також його колекцію картин.

У 2022 році правоохоронці наклали арешт на 264 картини. Туди входять роботи Івана Айвазовського, Володимира Орловського, твори закарпатських митців XX століття Йосипа Бокшая, Гаврила Глюка й Адальберта Ерделі, а також ікони з бурштину та бісеру.

Міністерство культури та інформаційної політики закликало віддати картини колишнього депутата до музеїв, стверджуючи, що їхня культурна цінність «може значно перевищувати економічну». Врешті експерти визнали деякі картини колишнього народного депутата Віктора Медведчука такими, що мають культурну та історичну цінність. Через це їх поки не продаватимуть.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: віктор медведчук, війна з Росією
В тему