12 Червня 2024
Новини

Волонтерський центр з Ковеля запускає збір-розіграш

Волонтерський центр з Ковеля запускає збір-розіграш

Міжнародний волонтерський центр "Марлог" у місті Ковелі напередодні фінальної частини Євро-2024 запускає збір-розіграш, де за донат всього у 200 грн можна стати володарем одного з трьох унікальних футбольних трофеїв.

Про це йдеться на сторінці Центру.

Розігруватимуться:

Футболка Михайла Мудрика (#10), автора переможного голу у ворота Ісландії, що вивів нашу збірну на Євро, з автографами 14 гравців збірної України!

Футболка Олександра Зінченка (#17), найтитулованішого легіонера в історії України (українець, який здобув найбільшу кількість трофеїв у європейських чемпіонатах), з його автографом!

Футболка Андрія Ярмоленко (#7), найкращого бомбардира українських команд (забив найбільше голів за українські клуби та національну збірну у всіх турнірах), з його автографом!

Всі футболки були підписані гравцями 26.03.2024 у Вроцлаві, коли Україна кваліфікувалася на Євро-2024 після вольової перемоги над Ісландією!

"Це справжні колекційні лоти, які стануть прикрасою будь якого інтер’єру, а також ідеальним подарунком вболівальнику футболу. Наша мета - 200 000 грн! Всі кошти, зібрані під час розіграшу, підуть на закупівлю аптечок для наших Захисників.

Умови прості:

Зробити внесок кратний 200 грн на банку Монобанку "Марлогу":

https://send.monobank.ua/jar/6y5ZqbiYSj

якщо ви не клієнт Монобанк, обов’язково вкажіть ваші ПІ та номер телефону в примітках до платежу.

Чим більше донатів у 200 грн на аптечки - тим більше шанси на виграш.

Онлайн-розіграш відбудеться на сторінці "Марлогу" після досягнення мети - 200 000 грн на аптечки", - зазначають у волонтерському центрі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, ковель
В тему