12 Червня 2024
Новини

У Німеччині на українку афганець напав з ножем

У Німеччині на українку афганець напав з ножем

У Франкфурті-на-Майні на 41-річну жінку із ножем напав 19-річний афганець.

Про це повідомили головне управління поліції Франкфурта-на-Майні та Tagesschau.

Інцидент стався в понеділок, 10 червня, близько 13:55 на березі річки Майн. За даними слідства, жінка сиділа на лавці в парку, коли підозрюваний непомітно підійшов до неї ззаду, схопив її за плече та раптово завдав кількох ударів ножем в області голови та шиї. 

Жінка змогла ненадовго вирватися та втекти на кілька метрів. Однак коли вона спіткнулася і впала на землю, підозрюваний наздогнав її та знову завдав кількох ударів ножем. Їх помітили інші люди, адже постраждала кричала. Свідки надали їй першу медичну допомогу та викликали медиків і поліцію.

Хлопець втік, а втім, незабаром правоохоронці його розшукали, зокрема за допомогою гелікоптера. Підозрюваний ховався в кущах. Його взяли під варту за підозрою в замаху на вбивство.

Правоохоронці вважають, що постраждала й нападник не були знайомі. Поки мотиви злочину невідомі.

Нагадаємо, в серпні 2023 року в місті Айнбек чоловік напав на українських дітей з вимогою розмовляти російською. А в лютому в Обергаузені вбили 17-річного баскетболіста Володимира Єрмакова. Згодом у лікарні від поранень помер ще один баскетболіст Артем Козаченко. Підозрюваних затримали. Писали, що це 15-річний німець-турок та 14-річний німець-грек.

Через кілька днів після цього в Меттмані чоловік напав на 15-річного українця, завдавши важкої травми голови. Перед цим він озвучував ксенофобські коментарі в його бік.

У квітні в німецькому місті Мурнау-ам-Штаффельзе, що в Баварії, від ножових поранень померли двоє українців. За попередньою інформацією, вони були військовими на реабілітації. У вбивстві підозрюють росіянина.

Уже у травні в місті Дортмунд, що на заході Німеччини, ножем поранили 15-річного хлопця з України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: німеччина, Україна, напад
В тему