5 Червня 2024
Новини

Напав на волонтерку в Києві: поліція знайшла чоловіка

Напав на волонтерку в Києві: поліція знайшла чоловіка

Чоловіка, який напав на волонтерку в Оболонському районі Києва, знайшла поліція.

Йому повідомили про підозру в хуліганстві. Про це повідомили в поліції Києва та Київській міській прокуратурі.

Спільно з аналітиками кримінального аналізу та працівниками Служби безпеки України поліціянти розшукали одного з нападників на волонтерку. Ним виявися місцевий мешканець 1950 року народження.

Йому повідомили про підозру в хуліганстві (ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України), за що він може отримати до 4 років позбавлення волі. Чоловік своєї провини не визнає і каже, що на відео не він. Конфлікту з дівчиною він не пам’ятає, мовляв, через свій поважний вік. Другого нападника на жінку досі шукають.

Напередодні, 4 червня, волонтерка, на ім’я Наталя, опублікувала в соцмережах відео, на якому з неї насміхалися чоловіки, яким вона сказала, що не розуміє російської мови. Один чоловік казав, що «скоро сюди прийдуть росіяни», вилаяв її та намагався забрати в неї телефон, на який вона знімала.

За словами волонтерки, чоловік також плюнув їй в обличчя та постійно імітував кидок гаджета об асфальт. ЇЇ також ударили по ногах, де залишилися садна й гематома, та в обличчя.

У поліції Києва зв’язалися з потерпілою та запросили її до Оболонського управління поліції, де вона надала свідчення щодо обставин події. Після цього слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про хуліганство.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: волонтери, київ, поліція
В тему