27 Жовтня 2017
Новини

Хто переможе у "Танці з зірками": сила і слабкість зірок-фіналістів

Хто переможе у

29 жовтня відбудеться фінал шоу "Танці з зірками", де за перемогу змагатимуться три пари. Від Могилевської чекають жіночності і драми, від Сейтаблаєва – пристрасті і "гострих ніг", а Дорофєєву просять забути сльозливі образи.

Наталя Могилевська (42 роки) – Ігор Кузьменко (30 років)

Сильні сторони

Журі відзначає хорошу техніку Могилевської, її завзятість освоїти всі танцювальні жанри, вміння експериментувати. Кухар: «У вас просто чудові підтримки. Ви – фантастичні! У вас борються ангел і демон. І демона, здається, більше». Яма: «Дрібні неточності, але в цілому блискуча техніка. І найкраще виходить румба. Напевно, вона буде в фіналі».

Глядачі також вважають, що у співачки відмінна техніка і відточені рухи, відзначають вони і її енергетику, правдивість і відсутність страху виглядати безглуздо. «Ви завжди різні, дивуєте, і виходить у вас все красиво, чуттєво і пронизливо...», «У танцях, які виконує Наташа, завжди є душа, глибина, сила духу і справжні почуття», «Коник Могилевської – це техніка, енергетика і жіночність», «Наталя – єдина, хто танцює і кайфує від цього, вона в танці живе».

Слабкі сторони

Журі вважає, що Наталі не вистачає легкості, вона домінує в парі, і який би партнер їй не дістався, вона здатна придушити його, а її начебто сильна сторона – наполегливість – зводиться до того, що вона хоче перемогти за всяку ціну. Монатік: «Ви затулили своїх партнерів. Невже це всього лише бажання перемогти?». Кухар:«Діти в номері. Ви заради перемоги готові на все і використовуєте всі заборонені прийоми».

Глядачі шоу також думають, що співачка місцями дуже різка, як у танці, так і в спілкуванні, їй не вистачає пластичності і легкості, а ще вони чекають від неї драми і кращого підбору макіяжу та костюмів. «Навіщо ви весь час ризикуєте, ускладнюєте, робіть ставку на ліричні номери, як інші», «Не завжди вдало підбирає вбрання, вони її сильно повнять, є проколи і з макіяжем – коричневі тіні додають їй віку і втоми», «Їй би раптом стати м'якою і жіночною, манери і мова Наталії як і раніше відштовхують».

 

Надя Дорофєєва (27 років) – Євген Кот (29 років)

Сильні сторони

На думку журі, їхня пара сильна в створенні сентиментальних образів. Кухар: «У вас виходять легкі, майже невагомі обертання. І в номері ви вмієте створити зворушливі, світлі образи». Монатік: «Так трепетно, своїми номерами ви зачепили моє серце».

Глядачі називають з плюсів те, що пара працює в тандемі, Дорофєєва не пригнічує партнера, дає глядачеві багато емоцій і шоу. «До мурашок, камінчиків в горлі і сліз... Дуже душевно», «Їхня пара найталановитіша, запальна, романтична», «Надя і Женя молоді та сучасні, їхні постановки легкі і сучасні. І з кожним ефіром вони стають чутливішими і органічнішими».

Слабкі сторони

На думку журі, їм не вистачає позитивних номерів, у співачки просідають «зв'язки» в рухах і є непотрібні паузи. Монатік: «Надя, ти промениста, позитивна. Навіщо тобі втілювати драми, трагедії? Це не ваша сильна сторона. Ми з глядачами чекаємо від вас позитиву і підйому настрою». Кухар: «Хоч мені близький зараз ваш танцювальний образ Кармен, але все ж він весь час змушує замислюватися: чи перетанцюєте ви Могилевську?» Яма: «Непотрібні паузи, тому непогане враження, але не «вау».

Глядачі кажуть, що співачка боїться експериментувати, експлуатує однакові сльозливі образи і їй не зовсім вдаються деякі танці. «Гарно. Але все те саме. У Дорофеєвої однаковий вираз обличчя. Волосся. Костюм. Я навіть приблизно танець знаю... Нудно», «У пари знову страждання і так кожний номер», «Хіп-хоп – однозначно стиль Наді, але в румбі їй не вистачає пластики».

 

Ахтем Сейтаблаєв (44 роки) та Олена Шоптенко (29 років)

Сильні сторони

Судді проекту хвалять Ахтема за те, що він емоційний і в танці може бути вільним, привертаючи до себе увагу всіх жінок в залі. Кухар: «Тестостерон зашкалює. Жінки вас розривають – ця роль Вам точно підходить. Ви той сірий кардинал, який може вистрілити в фіналі і залишити наших прим позаду». Яма: «У вас пристрасті вистачає на двох партнерок! І ви в танці «підтягнули» стегна – це важливо!». Монатік: «Ви впоралися з двома Серцеїдками. Це шалено здорово».

Глядачі, що стежать за па актора і режисера на паркеті, кажуть, що їхня пара найгармонійніша, вони обидва енергійні, щирі і не вульгарні. «Може, і не ідеально в плані рухів, але розкішно в плані емоцій і почуттів, суміш жіночої грації і чоловічої сили», «Про таких кажуть: аж нудно ідеальні. Стримані, сексуальні, талановиті, працьовиті і красиві», «У Шоптенко завжди незвичайні номери. Хочеться увібрати в пам'ять кожну хвилину їхнього танцю», «От можуть же люди танцювати без вульгарності».

Слабкі сторони

Журі лає Сейтаблаєва за те, що в танцях він дає емоцію, але сильно страждає техніка, місцями не вистачає динаміки. Яма: «Настрій класний є, але не вистачає техніки і «гострих ніг». Кухар: «Буває, що ви занадто, Ахтем, розслаблено танцюєте. Прибрати це!»

Глядачі майже не критикують пару, але якщо і летить каміння, то більше на адресу Шоптенко, мовляв, вона ставить нудні номери з незрозумілою кінцівкою, а ще вони хочуть від пари більше пристрасті. «Ахтем молодець, але його партнерка просто айсберг, в її виконанні це сальса льодовикового періоду», «Таке відчуття, що Ахтему все одно, що він у фіналі. Так, сім'я, діти, нелегко показувати пристрасть, але це боротьба, це вибір глядачів. І потрібно викладатися по повній, якщо прийшов на шоу».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему