26 Жовтня 2017
Новини

Стало відомо, хто стріляв у людей в Харкові

Стало відомо, хто стріляв у людей в Харкові

Хлопець, що з пістолета стріляв у людей в центрі Харкова був студентом Харківського університету імені Каразіна. Цю інформацію підтвердили  і в навчальному закладі, пише видання News Room.

«Ми підтверджуємо, що це студент-контрактник факультету іноземних мов. Прізвище цієї людини ми назвати не можемо, це конфіденційні дані», – повідомили в прес-службі університету.

При цьому журналісти дізнались ім’я горе-стрілка. У Instagram він підписаний під ніком damn.sultan. На його сторінці є відео, зроблене в тій же квартирі, що й на відео зі стріляниною. Там же є знімки, зроблені в університеті.

Крім того, у цій соціальній мережі розміщене посилання на його профіль "ВКонтакте", де хлопець має ім’я Роман Добренький.

У квітні 2016 року молодий чоловік писав в групі "ХНУ імені В. Н. Каразіна" "Вконтакте", що збирається подавати документи на відділення арабської та англійської мов факультету іноземних мов. В університеті також підтвердили, що у них дійсно вчиться студент із таким ім'ям.

Нагадаємо, відео як хлопець стріляє з балкона на вулиці Пушкінській, з'явилося в Instagram на сторінці під назвою tvorok.druzhbi. Із запису видно, як хлопець в окулярах виходить на балкон будинку і робить п'ять пострілів з пістолета в напрямку тротуару і будинку навпроти. 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему