26 Жовтня 2017
Новини

Стриптиз та "50 відтінків сірого" на МастерШеф 7

Стриптиз та

Сайт t1.ua знову роздає титули учасникам кулінарного шоу МастерШеф 7. Хто отримав звання «Інтриганка випуску» та кого можна назвати «Джентльменом тижня»?

 

Безумовно, МастерШеф 7 увійде в історію кулінарії, як шоу, де руйнують всі правила. Ну хто раніше сидів у клітках і при цьому готував відмінні страви? Ми підібрали для вас найяскравіші моменти останнього випуску.

 

Інтриганка випуску: Єлизавета Сподобець

У 17-му випуску зруйнувалася хитка дружба Єлизавети Сподобець та Соломії Кульби. Так відверто про те, що є дружба для вигоди, учасники ще не заявляли. «Подруги» побили горшки ще на першому конкурсі. Соломія вигнала Лізу зі своєї команди через те, що та погано справилася зі своїми обов’язками. Однак, замість того, щоб ображатися на колежанку, Сподобець повинна була б подякувати Кульбі, адже команда Соломії програла.

Навряд чи хиткому союзу дівчат прийшов кінець. Як ми зрозуміли, Соломію мало хвилює це питання, а Ліза легко простить помилку подруги, аби заручитися її підтримкою в майбутньому. Відтак, чекатимемо нових товариських інтриг від Єлизавети.

 

Герой випуску: Женя Білий та Олексій Мазніцін у номінації «Джентльмен тижня»

За декілька останніх випусків склався стереотип, що на шоу немає місця для толерантності. Проте, в 17-му випуску глядачі мали змогу спостерігати надзвичайне явище: нарешті капітани-чоловіки повелися по-мужньому та закрили своїми плечима команду. Незважаючи на те, що у фіаско винен Михайло Грушецький, Мазніцін взяв на себе всю відповідальність і потрапив під дощ із киселю. Не менш відважно себе повів Женя Білий, який пішов на «каторгу» аж двічі, пожалівши дівчат.

Навряд чи така практика стане закономірністю, проте навіть один раз поспостерігати за тим, як учасники виявили джентльменські якості, було досить приємно.

 

Найяскравіший момент та перемога у номінації «Сексуальна капустина»

На Битві чорних фартухів як завжди було гаряче. Проте, саме у 7-му сезоні кулінарного шоу, учасники вирішили роздягнутися.

Мабуть, найяскравішим моментом 17-го випуску був міні-стриптиз від Наталії Чуприк. Брудні словечка, еротична техніка шибару (коли мотузки впинаються в тіло) та клітка. Чим не славнозвісні «50 відтінків сірого»?

Стриптиз на МастерШеф не вперше. Але такого чуттєвого виступу публіка ще не бачила. Відтак, пані Чуприк заслужено отримує перемогу у номінації «Сексуальна капустина».

Слід зазначити, що продюсери проекту не втрачають хватки та протягом багатьох років зберегли почуття гумору. Посадити кухарів у клітки та підвісити над робочою поверхнею – межа фантастики.

Загалом конкурс видався веселим та оригінальним.

 

Хто покинув проект

Шоу покинув Томаш Німет.

Переварити пасту? Томаш, ти взагалі нормальний? Не дивно, що судді не змогли простити такому харизматичному учаснику цю грубу помилку. Проте, одне можна сказати напевне: участь у проекті пішла на користь пану Німету. Він значно погарнішав від першого випуску.

 

Що покажуть у наступній програмі

З анонсу зрозуміло, що наступного тижня у зоні ризику опиняться відразу декілька фаворитів: Олексій Мазніцін, Наталія Чуприк та Валентина Дєнєжко. Учасники зустрінуться зі своїми рідними. Проте, сценаристи проекту перетворять зворушливу злуку на пекельний скандал.

А як думаєте ви, хто вилетить з шоу наступного тижня?

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему