26 Жовтня 2017
Новини

У замаху Мосійчук звинувачує Росію

У замаху Мосійчук звинувачує Росію

«Я вважаю, що замовники сидять у Москві. Виконавці – київські. Не виключено, що агентура серед патріотичного середовища. Це перший замах на державного діяча такого рівня в Україні», – йдеться у заяві Ігоря Мосійчука на його сторінці у  Фейсбуці.

«Живим я залишився тільки завдяки моєму загиблому охоронцю Руслану. Він – колишній беркутівець, що в 2013 стояв по іншу сторону барикад. А вчора він загинув, рятуючи мене – націоналіста. Життя не чорно-біле. Щоб перемогти, ми повинні це усвідомити. Українська нація має стати єдиною, перегорнувши сторінку внутрішніх чвар», – зазначає Мосійчук.

Також він висловив щирі співчуття його родині. «Я ніколи їх не забуду. Тепер у мене троє дітей. Третя дитина – чотирирічна донечка Руслана», – зазначив Мосійчук.

Щодо стану потерпілого, то з його слів «вражена права сторона – з того боку, де був вибух. Операція пройшла успішно. По периметру лікарні виставлена охорона».

Загалом, як повідомляє прес-служба депутата, лікарі оцінюють стан Ігоря Мосійчука, як середньої тяжкості. Наразі його перевели до реанімації, він вже прийшов до тями, і передає слова подяки всім за підтримку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему