4 Квітня 2024
Новини

«Чітко розуміємо, до чого готуються в росії, що вони хочуть», — Зеленський

«Чітко розуміємо, до чого готуються в росії, що вони хочуть», — Зеленський
Україні відомо про плани росії: для яких цілей вона збирається мобілізувати солдатів.

Про це Володимир Зеленський розповів у вечірньому відеозверненні.

«Чітко розуміємо, до чого готуються в росії, що вони хочуть, під що збиратимуть солдатів у свою армію. І в нас, у нас усіх, у наших партнерів, має бути сильна відповідь на російські операції — будь-які російські операції. Ми маємо перемогти в цій війні», — наголосив Зеленський.

За його словами, поступово Україна «планує свою роботу» з партнерами на найближчі місяці. Зеленський зазначив, що травень і червень мають стати «часом активності заради України», заради того, щоб «досягти наших завдань у цій війні».

Нагадаємо, наприкінці березня президент Володимир Зеленський сказав, що росіяни на найвищому рівні готують на травень-червень новий наступ на Україну. Згодом глава української держави повідомив, що росія готує додаткову мобілізацію 300 тисяч військовослужбовців на 1 червня.

Перед цим командувач Сухопутних військ Олександр Павлюк казав, що у російському війську створюють угруповання зі 100 тисяч солдатів, яке можуть використати для наступу влітку.

Водночас наразі військова розвідка не фіксує формування ударних груп противника для повторних масштабних нападів на Україну.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир зеленський, Україна, війна з Росією, росія
В тему