28 Березня 2024
Новини

На Закарпатті затримали чоловіка, який став батьком трьох дітей за $4,5 тисячі

На Закарпатті затримали чоловіка, який став батьком трьох дітей за $4,5 тисячі
На кордоні з Угорщиною затримали 26-річного тернополянина, який хотів виїхати з України, вдаючи з себе багатодітного батька.

Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

Там вказують, що під час перетину кордону чоловік надав на контроль три копії свідоцтв про народження дітей. Він повідомив, що їде на побачення із сином та двійнею донечок. За документами, усі троє дітей народилися в Литві.

Під час перевірки працівники ДПСУ з’ясували, що надані документи підроблені. Сам чоловік жодного разу не виїздив з України за 11 місяців до народження двійні, а вказана у свідоцтвах про народження дітей жінка ніколи не заїжджала на територію України. Згодом тернополянин зізнався, що купив свідоцтва про народження дітей через Telegram-канал за 4,5 тисячі доларів.

Прикордонники відмовили чоловіку в перетині кордону та звернулися до Нацполіції у Закарпатській області, оскільки в діях тернополянина виявили ознаки злочину, передбачені ст. 358 Кримінального кодексу України.

У ДПСУ також зазначили, що з початку 2024 року прикордонники Мукачівського загону виявили понад 100 підроблених документів, з якими громадяни намагалися перетнути кордон.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: закарпаття, війна з Росією, прикордонники
В тему

Останні матеріали