26 Березня 2024
Новини

Волинянин за розбещення дитини отримав умовний термін

Волинянин за розбещення дитини отримав умовний термін

На Рівненщині за розбещення неповнолітньої судили волинянина.

Чоловік двічі мастурбував рукою сплячої дитини своєї співмешканки. За це йому призначили покарання у вигляді трьох років іспитового терміну, повідомляє zaxid.net.

Як йдеться у вироку суду, у травні 2022 року чоловік скориставшись тим, що дочка його співмешканки спить, зайшов до її кімнати, взяв руку неповнолітньої та нею мастурбував. У липні 2023 року він повторив свій злочин.

Відомо, що обвинувачений – уродженець села Чемерин Ківерцівського району Волинської області, не одружений, раніше судимий не був. У суді беззаперечно визнав свою вину.

Суддя Таміла Феха визнала волинянина винним за ч. 2 ст. 156 КК України (розбещення неповнолітніх, вчинене особою, на яку покладено обов’язки щодо виховання потерпілого або піклування про нього) й призначила йому покарання – три роки іспитового терміну. Крім цього, інформацію про обвинуваченого внесуть до Єдиного реєстру осіб, засуджених проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи. Рішення ще можна оскаржити в апеляційному суді.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, війна з Росією
В тему

Останні матеріали