17 Березня 2024
Новини

Як Ігнат відреагував на звільнення з посади речника Повітряних сил

Як Ігнат відреагував на звільнення з посади речника Повітряних сил
Про своє звільнення ексречник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат висловився, подякувавши за підтримку командувачу Повітряних сил та медіа, з якими він працював.

Про це Ігнат написав у Facebook.

Військовий сказав, що «було важко і точно не буде соромно», перефразувавши слова колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, який у лютому на тлі чуток про свою відставку сказав, що «нам ще буде дуже важко, але точно вже ніколи не буде соромно».

«Ноутбук, світло і камера — це основні інструменти, які постійно носиш з собою, буквально спиш із ними. За два роки війни майже стерлись літери на клавіатурі, слабо тримає батарея, але написане, змонтоване й опубліковане з цього ноута назавжди ввійшло у світову історію, яку сьогодні власною кров’ю пишуть українці», — сказав Ігнат.

Він також побажав успіхів своєму наступнику і висловив сподівання, що в того «вийде ще краще» виконувати роботу речника.

Нагадаємо, напередодні командувач Повітряних сил Микола Олещук повідомив, що полковник Юрій Ігнат залишиться служити в Повітряних силах «на іншому напрямку», проте не очолюватиме службу зв’язків з громадськістю.

До слова, Юрій Ігнат — український військовий, кавалер ордена Данила Галицького. Став відомий громадськості як речник Повітряних сил Збройних сил України.

Пресслужбу командування Повітряних сил Ігнат очолив у 2018 році. Перед тим був керівником відділу редакції Повітряних сил у газеті «Народна армія» Міністерства оборони, а ще раніше працював у виданні «Крила України».

Походить із сім’ї журналіста Роберта Ігната, який працював у виданнях «Молода Галичина» та «За вільну Україну». Дід Юрія Ігната, теж Юрій, брав участь у національно-визвольному русі, похований на Личаківському цвинтарі у Львові.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: робота, Україна, звільнення
В тему

Останні матеріали