4 Березня 2024
Новини

У Криму поранені троє окупантів

У Криму поранені троє окупантів
У Криму ракетами атакували авіабазу «Гвардійське». 

Про це пише Telegram-канал Astra з посиланням на джерела.

Дві невстановлені ракети впали на території авіабази «Гвардійське» (в/ч 46451) близько 16:00 1 березня. Обидві ракети вибухнули. Ушкодження отримала рульова дорога аеродрому, поранено трьох військових рф.

Наразі ні російська, ні українська сторона офіційно не коментували цю інформацію.

Нагадаємо, місцеві ресурси писали про вибухи в окупованому Криму, у небі працювала російська ППО. російський ставленик в окупованому Севастополі михайло развожаєв заявив, що військові «ведуть роботу зі знищення повітряних цілей», а дим у районі місцевих бухт — це від табельних засобів маскування.

Telegram-канал «Крымский ветер» заявляв про влучання в Севастополі та в Сакському районі, а також про приліт у селищі Гвардійське — у населеному пункті зникло світло.

Керівниця об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк відреагувала на вибухи в Криму: «Це звичайний прояв сезону бавовни. Треба було нагадати, що з приходом весни "квітнути" буде частіше».

За даними ЗМІ, на авіабазі «Гвардійське» розташовується аеродром, нині підпорядкований окупантам. Там базується 37-й змішаний авіаційний полк ВКС росії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: крим, війна з Росією
В тему