0 0000
Новини

У Луцьку шукають місце для перенесення Старого ринку

У Луцьку шукають місце для перенесення Старого ринку

Сьогодні відбулося засідання тимчасової робочої групи з проведення діалогу та консультацій із підприємцями, що здійснюють торгівлю на території ринку «Центральний», повідомили у відділі інформаційної роботи луцької міської ради.

Управлінню архітектури та містобудування й управлінню земельних ресурсів міської ради доручено протягом 10-ти днів запропонувати можливі варіанти розміщення ринку площею 0,5 – 0, 6 га, залучивши до цього процесу підприємців та усіх зацікавлених.

Як зазначив голова робочої групи, депутат Андрій Козюра, минулого разу управлінню розвитку підприємництва та реклами було доручено провести облік торгових контейнерів та визначити їх власників, зобов'язавши підприємців надати відповідні правовстановлюючі документи.

Виконувач обов'язків начальника управління розвитку підприємництва та реклами ТетянаЧемерис повідомила, що на ринку є 390 контейнерів. При цьому в управління із наданням документації звернулися 168 підприємців. З них 101 є власником одного контейнера, а решта володіють двома і більше тимчасовими спорудами. З них обліковано 256 тимчасових споруд. Наразі не встановлено власників 125-ти торгових контейнерів, адже вони не звернулися до управління, щоб подати заявку на підтвердження даних до реєстру підприємців, які торгують на ринку  «Центральний». 

Відтак, Андрій Козюра зауважив, що ці 125 тимчасових споруд, які не були зареєстровані за відповідним зразком розміщені та території ринку незаконно. Тому  протягом 10 днів доручено повторно повідомити суб'єкти господарювання подати відповідні документи про законність ведення підприємницької діяльності.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему