0 0000
Новини

ЕКСКЛЮЗИВ: «Танці з зірками»: Могилевська «вдовольнила» двох партнерів, суддівський вердикт уже нікого не цікавив

ЕКСКЛЮЗИВ: «Танці з зірками»:  Могилевська «вдовольнила» двох партнерів, суддівський вердикт уже нікого не цікавив

Цього разу зіркові пари вели боротьбу, образно кажучи, не на життя, а на смерть. На кону – вихід у півфінал, тож всі викладалися на 100%. Ну, можливо, Ткачу і не вдалось викластися аж настільки, бо саме його пара у результаті глядацького голосування вибула із проекту. Саме так, цього разу слово суддів уже нічого не значило – все вирішили глядачі, не настільки перейнявшись сімейним танцем Ткача і його танцювальними маніпуляціями, які хоча й були активними, та все ж, скажімо прямо, на півфінал не тягнули. Ну та зрештою, дійти аж до дев’ятого ефіру – це для Ткача таки особистий рекорд, як не крути. 

Але що це ми про Ткача та й про Ткача, насправді в цьому ефірі були теми, значно цікавіші для обговорення. Чого вартував, наприклад, танець Дорофєєвої й Кота за участю чарівної дівчинки Насті – юної танцівниці, яка зізналася, що готова назовсім відмовитися від солодощів, аби тільки танцювати. Учасники виконали композицію на пісню-вірш «Я таке дерево», яка вийшла настільки зворушливою і до сліз чуттєвою, що змусила багато сердець битися по-іншому. Тема сім’ї, яка руйнується, а найбільше страждає від цього дитина, вийшла дуже справжньою і живою. На щастя, в танці все закінчилось благополучно – тато-Кот став основою міцного сімейного дерева, а Надя і Настя – наче крона дерев потягнули руки-гілочки до неба. Як кажуть, дай Бог, щоб у всіх сім’ях конфлікти закінчувалися примиренням і перетворювались у міцні незламні дерева.

А від розчулення перейдемо до експресії. Бо експресія на паркеті – це, безперечно, Могилевська. «Революція – це моє» – сказала Наталія і справді вчинила революцію на сцені. Хто б міг подумати – співачка, якій вже перевалило за 42 роки – хай вже вибачить за такий відвертий факт – на паркеті вражає професіоналізмом, технічністю, досконалістю танцю й енергетики. А чого вартував її виступ із двома партнерами – Кузьменком і Жуком – під пісню Адель «Hello». М-м-м… це було щось! Вона відмінно дала раду обом чоловікам, а її енергетики вистачило б, мабуть, і на трьох. Що тут скажеш – профі. Дивно, чому ж тоді в особистому житті у неї відбуваються такі перипетії й негаразди… А, може, саме тому, що одного партнера для неї таки замало? Як би там не було, а її фрістайл – це щось таке особливе, на що варто подивитися. Вітаємо нашу Наташу із переходом у півфінал, як і інші дві пари – Надя Дорофєєва та Євген Кот, Олена Шоптенко та Ахтем Сеітаблаєв. 

Як бачимо, у півфіналі нас усіх чекає щось грандіозне, а фани проекту вже зараз живуть очікуванням наступного ефіру в передчуттях і тривогах за своїх фаворитів. Ну, дай Бог фанам терпіння а учасникам – достатнього вміння, щоб вразити усіх нас своїми танцювальними викрутасами!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему