23 Лютого 2024
Новини

Священник упц мп хотів переправити ухилянта в Молдову: дитину заховав у катафалку

Священник упц мп хотів переправити ухилянта в Молдову: дитину заховав у катафалку

Священник упц мп намагався переправити в Молдову чоловіка, використовуючи неповнолітнього і катафалк.

Про це інформує Держприкордонслужба України.

Прикордонники Білгород-Дністровського загону на транзитній ділянці автодороги "Одеса-Рені" зупинили катафалк під керуванням 45-річного священнослужителя упц. Клірик підвозив жителя Луганщини призовного віку.

Перевізник мав намір висадити пасажира, щоб той нелегально потрапив у Молдову. А щоб кількість осіб у транспортному засобі співпадала на виїзді з транзитної дороги, водій заховав у катафалку – під відрами, шинами та ковдрою 10-річного хлопчика – сина односельця.

"Однак наміри церковнослужителя були прикордонниками викриті. Стосовно нього направлено повідомлення до поліції про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 332 ККУ "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України", - йдеться в повідомленні.

Дитину правоохоронці повернули батькам.  На пасажира складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". Справу скеровано до суду".

Нагадаємо, прикордонники неодноразово фіксували спроби потенційних "ухилянтів" виїхати за кордон з використанням особливостей транзитної ділянки автодороги "Одеса – Рені" (сама автомобільна дорога є українською, тоді як навколишня територія є молдовською –ред.), на яку вони потрапляють за пособницької допомоги.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: упц мп, війна з Росією, луганськ
В тему

Останні матеріали