21 Лютого 2024
Новини

Зеленський анонсував «швидкі кроки» через блокада польського кордону

Зеленський анонсував «швидкі кроки» через блокада польського кордону

На селекторній нараді Володимир Зеленський обговорив ситуацію з блокадою польського кордону і заявив, що наступні кроки України будуть дуже скоро.

Про це він розповів у Telegram.

«Сьогодні, окрім щоденних тем, – блокування на польському кордоні. З урядовцями – віцепрем’єркою Ольгою Стефанішиною, міністрами Дмитром Кулебою, Олександром Кубраковим, Миколою Сольським – детально розібрали ситуацію та визначили наші наступні кроки. Вони будуть дуже швидко», – заявив Зеленський.

Він додав, що лібералізація торгівлі з Європейським Союзом має продовжуватись, а ситуативні інтереси не повинні похитнути єдності країн, яким загрожує російська агресія.

Крім ситуації з кордоном, Зеленський на нараді обговорив ситуацію на фронті, зокрема щодо постачання зброї, дронів, боєприпасів, систем РЕБ, а також ситуацію в регіонах.

Нагадаємо, польські фермери продовжують блокувати пункти пропуску на кордоні з Україною. 

20 лютого поляки посилили обмеження руху транспорту на кордоні з Україною, зокрема, не пропускали пасажирські автобуси. Також на деякий час було перекрито залізницю біля пункту пропуску «Медика-Шегині»: там протестувальники висипали українське зерно з вагонів. Вантаж прямував транзитом до Німеччини.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: володимир зеленський, польща
В тему

Останні матеріали