9 Лютого 2024
Новини

Кабмін дозволив цілодобову роботу ТЦК та СП

Кабмін дозволив цілодобову роботу ТЦК та СП

Територіальним центрам комплектування та соціальної підтримки Кабінет Міністрів України надав право право на цілодобову роботу.

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук у Telegram.

«Внесено зміни до Положення про територіальні центри комплектування та соціальної підтримки», – написав Мельничук.

Згідно з рішенням Кабміну, передбачено під час проведення мобілізації та/або під час дії правового режиму воєнного стану надання права територіальним центрам комплектування та соціальної підтримки цілодобово:

  • розглядати справи про адміністративні правопорушення та накладати адміністративні стягнення відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення;

  • організовувати з певною періодичністю проведення медичних оглядів та психологічних обстежень військово-лікарськими комісіями військовозобов'язаних та резервістів (для районних ТЦК та СП);

  • вести персонально-якісний облік призовників, військовозобов?язаних та резервістів, облік транспортних засобів, що підлягають передачі Збройним Силам України та іншим військовим формуванням під час мобілізації та у воєнний час.

Нагадаємо, 7 лютого Верховна рада ухвалила у першому читанні урядовий законопроект про мобілізацію. За нього проголосували 243 нардепи. В антикорупційному комітеті ВР розповіли, що треба змінити у законопроекті про мобілізацію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, військкомат, кабінет міністрів
В тему

Останні матеріали