6 Лютого 2024
Новини

На Харківщині росіяни влучили в готель: з-під завалів витягають людей

На Харківщині росіяни влучили в готель: з-під завалів витягають людей
По Золочеву Богодухівського району Харківської області російсько-окупаційні війська завдали ударів у ніч проти 6 лютого, влучивши в готель.

Про це повідомив керівник ОВА Олег Синєгубов.

За його словами, зруйнована триповерхова будівля готелю. Під завалами, попередньо, перебуває людина. Ще трьох людей урятували: 2 жінок та чоловіка.

Також є загоряння фасаду магазину. Триває ліквідація наслідків ударів, додав Синєгубов.

З-під завалів рятувальники вилучили тіло двомісячного хлопчика, який народився 4 грудня 2023 року. Також поранень зазнали три жінки 21, 28 та 39 років, їх доставили до медичної установи, розповів Синєгубов.

За даними ОВА, окупанти били по готелю ракетами С-300. Також пошкоджено сім приватник будинків, 19 об'єктів цивільної інфраструктури (магазини, кафе, кіоски), 2 адмінприміщення, щонайменше 5 цивільних авто. 

Нагадаємо, напередодні, 5 лютого, артилерійських та мінометних обстрілів з боку окупантів зазнали близько 18 населених пунктів Харківщини. Окупанти збільшили й кількість авіаударів. 

У селі Василівка пошкоджено підстанцію та приватний будинок. У Вовчанську пошкоджена будівля адміністрації та ЦНАПу. У Колодязному зруйновано двоповерховий багатоквартирний будинок. У селі Горяне пошкоджено адмінбудівлю, майстерню агропідприємства, знищено сільгосптехніку, є пошкодження електромереж.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: харків, війна з Росією
В тему