5 Лютого 2024
Новини

Спільна справа: на фронті потрібні антидронові рушниці

Спільна справа: на фронті потрібні антидронові рушниці

Нині на фронті, як ви знаєте, російські агресори масово використовують дрони. Щоб зберегти життя нашим військовим, маємо допомогти з придбанням антидронових рушниць і систем радіоелектронної боротьби – РЕБ.

На прохання воїнів 100-ї бригади заслужений діяч мистецтв України Віталій Іваницький організував чергову благодійну акцію зі збору коштів «Нашим воїнам для їх потреб – антидронові рушниці і системи РЕБ».

«Я теж пенсіонер, але не можу сидіти біля телевізора і дивитись так званий марафон новин. Я прагну щось реально робити для допомоги нашим воїнам, – розповідає Віталій Миколайович. – Торік організував і провів дві благодійні акції, під час яких вдалося зібрати 517 тисяч 612 гривень. Уся сума пішла на потреби конкретно воїнів 14-ї та 100-ї бригад».

Зокрема, з цих коштів було придбано і передано адресно бійцям на передову 2 дрони MAVIC 3,1 дрон MAVIC DJI AIR 2S, 2 системи скидування гранат з дрона, 2 біноклі VORTEX (США), 1 мобільний оптико-електроний комплекс контрбатарейної боротьби «СОВА» для артелиристів, 1 далекомір VORTEX (США), 1 приціл нічного бачення AGM PVS-14 NW1, 1 кріплення до приладу нічного бачення, 3 тепловізори THERMTEC CYCLOPS 335 тощо.

«Нині ж захисникам дуже потрібні системи РЕБ і антидронові рушниці, які зможуть зберегти життя не одному нашому воїну – чиємусь батькові, чоловіку, синові, – наголошує Віталій Іваницький. – А ще нам усім потрібно усвідомити одну істину: якщо наші воїни не переможуть рашистів і не виб’ють їх із української землі, то цей проклятий ворог посунеться далі. Тож сьогодні стоїть питання: або ми їх, або вони нас».

Дорогі читачі! Давайте кожен із нас хоч по пару гривень, але скинемося і допоможемо:

волонтерська картка Приватбанк 4149 4999 9450 5491

Іваницький Віталій Миколайович.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, допомога
В тему