31 Січня 2024
Новини

Житель Київщини користувався банківською карткою загиблого в авіакатастрофі у Броварах пілота

Житель Київщини користувався банківською карткою загиблого в авіакатастрофі у Броварах пілота

Підозру в крадіжці банківської картки загиблого члена екіпажу гелікоптера, який зазнав катастрофи в Броварах у січні 2023 року, коли загинуло керівництво МВС, оголосили мешканцю Київщини.

Про це інформують Київська обласна прокуратура та поліція Київської області.

За даними слідства, у січні 2023 року після авіакатастрофи в Броварах, підозрюваний прийшов на місце події. Скориставшись скупченням людей, які надавали допомогу постраждалим, він привласнив мобільний телефон і візитницю з банківською карткою одного із загиблих членів екіпажу.

За допомогою телефону загиблого підозрюваний отримав доступ до його рахунків. Гроші знімав у банкоматі, касах магазинів та витрачав на онлайн-розваги. За даними поліції, підозрюваний розрахувався викраденою карткою 14 разів. Сума завданих збитків встановлюється.

Про списання коштів з поточного та кредитного рахунків стало відомо під час оформлення спадщини. Дружина загиблого звернулась із заявою до правоохоронців.

Поліцейські провели ряд слідчих та оперативних заходів, завдяки яким встановили особу правопорушника. Ним виявився 35-річний уродженець Дніпровщини.

Під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили й вилучили речові докази, які вказували на причетність фігуранта до скоєння протиправних дій.

До суду наразі скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, авіакатастрофа, шахрайство
В тему

Останні матеріали