31 Січня 2024
Новини

На Львівщини працівники ТЦК носитимуть бодікамери для фіксації конфліктів

На Львівщини працівники ТЦК носитимуть бодікамери для фіксації конфліктів

У Львівській області під час щоденних патрулювань працівники територіальний центр комплектування та соціальної підтримки носитимуть бодікамери.

Про це повідомляє Львівський обласний ТЦК та СП.

"Тепер військовослужбовці Збройних сил України, перед якими стоїть завдання Генерального штабу щодо мобілізації населення Львівської області під час щоденних патрулювань та здійснення заходів оповіщення громадян, будуть використовувати бодікамери", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що під час патрулювань записане з бодікамер відео потраплятиме до територіального центру комплектування.

У ТЦК пояснили, що відео буде потрібно, якщо виникне необхідність проаналізувати та розібратись у конфліктних ситуаціях.

Нагадаємо, 30 січня Кабінет міністрів затвердив та вніс до Верховної Ради оновлений законопроєкт про мобілізацію. "Коментарі та зауваження до законопроєкту враховані спільно з Генеральним штабом, урядом та народними депутатами. Цей законопроєкт визначає прозорі правила мобілізаційного процесу, а також необхідне врегулювання прав військовослужбовців та військовозобов?язаних", - зазначили в Міноборони. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: львів, військкомат
В тему

Останні матеріали