16 Січня 2024
Новини

Вакансії у ЗСУ: Державний центр зайнятості пропонуватиме їх безробітним

Вакансії у ЗСУ: Державний центр зайнятості пропонуватиме їх безробітним
На Єдиному порталі вакансій відтепер з'являться вакансії до війська, бо Міністерство оборони спільно з Державним центром зайнятості та платформою robota.ua вдосконалили систему рекрутингу.
Про це повідомила пресслужба оборонного відомства. 

Як пояснили у міністерстві, на порталі Держценру зайнятості розміщуватимуть вакансії, які військові частини публікують на платформі від robota.ua. На наступному етапі співпраці ці вакансії пропонуватимуть безробітним людям в кожному регіоні України. 

Передусім це стосується небойових спеціальностей, які забезпечують повноцінне функціонування та підтримку в тилу, кажуть у Міноборони. Надалі у межах рекрутингу здійснюватимуть підбір та професійне навчання кандидатів на спеціальності під замовлення Cил оборони.

«Ми маємо можливості та ресурси, аби впевнено долучитися до проєкту рекрутингу. Спільна та узгоджена співпраця абсолютно точно відповідає нашим інтересам. Вже зараз, з моменту підписання Меморандуму, починаємо розробляти спільний план реалізації цілей, прописаних в цьому документі», — заявила директорка Державного центру зайнятості Юлія Жовтяк.

Заступниця міністра оборони Наталія Калмикова розповіла, що за два місяці реалізації проєкту рекрутингу вже є понад 40 тисяч відгуків від громадян на вакансії з чотирьох партнерських платформ. Вона переконана, що така співпраця з Держцентром зайнятості дозволить зробити рекрутинг більш ефективним. 

Наразі мережа регіональних та базових центрів зайнятості налічує 535 установ та підрозділів.

До слова, в листопаді 2023 року Міністерство оборони України почало рекрутинговий проєкт, який дозволяє людині обрати конкретний підрозділ на визначеній посаді, де її цивільний досвід буде найкориснішим.

Загалом нині з Міноборони співпрацюють чотири сервіси для пошуку роботи. Останньою з тих, хто підписав угоду з оборонними відомством, наразі є Olx.ua. Раніше Міноборони почало проводити рекрутинг через Lobby XWork.ua та Robota.ua

Роботу в інтересах армії рекрутери виконують безплатно.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: робота, війна з Росією, міністерство оборони, Україна
В тему

Останні матеріали