16 Січня 2024
Новини

На Закарпатті зросла кількість загиблих через підрив гранат у сільраді

На Закарпатті зросла кількість загиблих через підрив гранат у сільраді
До двох осіб зросла кількість загиблих унаслідок підриву гранат під час засідання Керецьківської сільської ради у Закарпатській області 15 грудня 2023 року.

Про це повідомив Офіс генпрокурора. 

15 січня від отриманих унаслідок вибуху травм у реанімаційному відділенні помер 47-річний депутат сільради. Він обіймав посаду начальника Центру надання адміністративних послуг у Керецьківській об?єднаній територіальній громаді.

В Офісі генпрокурора зауважили, що досудове розслідування триває. У межах кримінального провадження призначено низку експертиз, які ще тривають. Остаточну правову кваліфікацію дій підривника визначать після їхнього проведення. 

Наступного дня після інциденту в лікарні помер один з депутатів, його госпіталізували у тяжкому стані.

Нагадаємо, під час засідання Керецьківської сільської ради Мукачівського району 15 грудня 2023 року депутат підірвав три гранати в будівлі. Спочатку було відомо про 26 постраждалих, однак, за оновленими даними, постраждали 23 людини, серед них і сам підозрюваний. Це 16 чоловіків і 7 жінок віком від 28 до 68 років. 

15 грудня їх госпіталізували до кількох медзакладів області. Вони зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості, у більшості діагностували осколкові поранення.

Підривником, як пише «Суспільне», виявився депутат від «Слуги Народу» Сергій Батрин.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: закарпаття, теракт
В тему